CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS

Készleten
Cikkszám: EF-30125-825
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 1000 m

4790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30125-825
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Multicolor fémdobozos
Szakítószilárdság: 8,50 kg

Carp Expert Boilie Special monofil zsinór

A Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott egyik legsikeresebb típusa!

Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség.

Különleges multicolor színével és lágyságával tűnik ki a pontyozó zsinórok közül. A vízben, szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba.

Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló.

A horgászat egy olyan tevékenység, amelyet az emberek az évszázadok során élveztek. Ez az időtöltés nem csak szórakoztató, hanem kihívást is jelent a horgászok számára. A CARP EXPERT márka évtizedek óta kínál kiváló minőségű horgásztermékeket, amelyek segítenek a horgászoknak abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a horgászatból.

Az egyik legfontosabb horgásztermék, amire szükséged lesz, az a zsinór. A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS az egyik legjobb választás, amit tehetünk. Ez a zsinór kiváló minőségű, és számos előnnyel jár a horgászok számára.

Ez a zsinór kifejezetten a bojli horgászok számára készült. Az 0,25 mm vastagságú, és 1000 méter hosszú, így biztosan van elegendő zsinór a horgászat során. A fémdobozos csomagolás megvédi a zsinórt a sérülésektől és a szennyeződésektől, így biztos lehetsz abban, hogy a zsinór tiszta és készen áll a használatra.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a zsinórnak, hogy rendkívül erős. Ez a zsinór képes ellenállni a nagyobb halak húzásának, így biztosan elég erős a horgászathoz. Ezenkívül, a zsinór kiválóan alkalmas a távdobásra is. A könnyű súly miatt a zsinór messzebbre dobható, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy szélesebb körű területeket fedjenek le.

Az 0,25 mm vastagságú zsinór kiválóan alkalmas a kis és közepes méretű halak horgászatára is. A vékonyabb zsinór lehetővé teszi, hogy a horgászok finomabb szettet használjanak, így jobb esélyük van arra, hogy a halak bekapják az általunk kínált csalit.

Az egyik legfontosabb szempont a horgászat során a zsinór élettartama. A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS kiváló minőségű anyagból készül, ami hosszú élettartamot biztosít. A zsinór ellenáll a kopásnak és a szakadásnak, így hosszú időn keresztül élvezheted a horgászatot ezzel a zsinórral.

Ha a horgászat a szenvedélyed, és szeretnél olyan zsinórt használni, amely megbízható és kiváló minőségű, akkor a CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS a legjobb választás. Ezzel a zsinórral biztosan megbízhatóan horgászhatsz, és élvezheted a kihívást, amit a halak horgászása jelent. A zsinór mérete 0,25 mm vastag, és 1000 méter hosszú, így elegendő zsinór áll rendelkezésedre a horgászat során. A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS a horgászok legjobb barátja!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák