CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30125-830
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 1000 m

4790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30125-830
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Multicolor
Szakítószilárdság: 12,10 kg
Carp Expert Boilie Special zsinór

A Carp Expert boilie special 1000 m-es, gazdaságos kiszerelésben, praktikus fémdobozos csomagolásban. Az Energofish Kft. által évek óta sikeresen forgalmazott Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott típusa. Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség.

Különleges multicolor színével és lágyságával tűnik ki a pontyozó zsinórok közül. A vízben, szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba. Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS a horgászat egyik legfontosabb eszköze, amely garantálja, hogy a fogások száma és minősége növekedni fog. A CARP EXPERT márkájú zsinór kifejezetten a bojlikhoz készült, így a bojlikat tartó zsinór nemcsak tartósabb, de hatékonyabbá is teszi a horgászatot. Az 1000 méter hosszú zsinór ideális hosszúságú ahhoz, hogy bőségesen legyen a zsinór a horgászat során, és elég vastag ahhoz, hogy a nagyobb halakat is el tudjuk fogni vele.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,30MM vastagsága és 1000 méter hossza biztosítja a horgászoknak a szükséges erőt és tartósságot ahhoz, hogy a nagyobb halakat is sikeresen kifogják. A zsinór kiváló minőségű, és ellenáll a kopásnak, így hosszú élettartammal rendelkezik. A zsinór fém dobozban érkezik, amely védi a zsinórt a károsodástól, valamint könnyen tárolható és szállítható.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór nagy előnye, hogy kifejezetten a bojlikhoz lett kialakítva. A bojlikat tartó zsinór sima felületű, amely lehetővé teszi a bojlik könnyű csúsztatását a zsinór mentén, így a bojlik használata sokkal hatékonyabbá válik. A zsinór szakítószilárdsága 9 kg, ami bőséges a nagyobb halak kifogásához.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór kiváló választás minden horgász számára, aki a bojlikat részesíti előnyben. A zsinór mérete és tartóssága lehetővé teszi a nagyobb halak kifogását, míg a sima felületű zsinór a bojlik használatát hatékonyabbá teszi. A fém dobozban érkező zsinór könnyen tárolható és szállítható, így mindig kéznél lesz a horgászat során.

Ha te is szeretnél hatékonyabbá és eredményesebbé tenni a horgászatodat, válaszd a CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinórt, amely garantáltan nem okoz csalódást!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.59

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák