CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30125-840
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,40
Zsinór hossza: 1000 m

5190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30125-840
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Multicolor fémdobozos
Szakítószilárdság: 18,70 kg

Carp Expert Boilie Special monofil zsinór

A Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott egyik legsikeresebb típusa!

Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség.

Különleges multicolor színével és lágyságával tűnik ki a pontyozó zsinórok közül. A vízben, szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba.

Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS a CARP EXPERT márkájú zsinór egyik legjobb terméke, amelyet a horgászok számára fejlesztettek ki. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak a horgászat során.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS kiválóan alkalmas a halak fogására, különösen a nagyobb halakra. Az 0,40 mm vastagságú zsinór nagy szilárdságot biztosít, így nem kell aggódnod az áttörések miatt. A hosszú 1000 méteres tekercs lehetővé teszi, hogy hosszú távon is használhassuk a zsinórt.

A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely rugalmas és tartós. Ez lehetővé teszi, hogy a zsinór ne szakadjon el könnyen, és hosszú ideig használható maradjon.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS könnyen használható és kezelhető, így bármilyen típusú horgászat során használható. Az áttetsző anyag lehetővé teszi, hogy ne legyen látható a halak számára, így hatékonyabbá teszi a horgászatot.

A termék mérete is nagyon fontos tényező, amikor zsinórt választunk. A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS kiváló választás azok számára, akik nagyobb halakra vadásznak. Az 0,40 mm-es vastagságú zsinór biztosítja, hogy a zsinór ne szakadjon el könnyen, és lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat is fogjunk.

Összességében a CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS egy kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászok számára fejlesztettek ki. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak a horgászat során. A zsinór könnyen használható és kezelhető, így bármilyen típusú horgászat során használható. A 1000 méteres tekercs lehetővé teszi, hogy hosszú távon is használhassuk a zsinórt, és az áttetsző anyag lehetővé teszi, hogy ne legyen látható a halak számára, így hatékonyabbá teszi a horgászatot. A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS kiváló választás azok számára, akik nagyobb halakra vadásznak, és biztosítja, hogy a zsinór ne szakadjon el könnyen.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák