CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,50MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30125-850
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,5
Zsinór hossza: 1000 m

4500 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Carp Expert boilie special 1000 m-es, gazdaságos kiszerelésben, praktikus fémdobozos csomagolásban.
Cikkszám: 30125-850
Átmérő: 0,50 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Multicolor
Szakítószilárdság: 23.57 kg

A Carp Expert boilie special 1000 m-es, gazdaságos kiszerelésben, praktikus fémdobozos csomagolásban. Az Energofish Kft. által évek óta sikeresen forgalmazott Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott típusa. Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Különleges multicolor színével és lágyságával tűnik ki a pontyozó zsinórok közül. A vízben, szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba. Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,50MM egy olyan termék, ami minden horgász számára ajánlott, aki a legjobb minőségű zsinórt szeretné használni. A CARP EXPERT márka a legmagasabb minőségű horgászfelszereléseket kínálja, és ez a monofil zsinór sem kivétel.

Ez a zsinór kifejezetten a bojli horgászok számára lett kifejlesztve, és a nevéből is látszik, hogy a bojlizás során nyújtja a legjobb teljesítményt. A 0,50 mm vastagságú zsinór megfelelő merevséggel és kopásállósággal rendelkezik, így könnyedén kibírja az erős halak csatáit.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,50MM tökéletesen alkalmazkodik a bojlihoz, ami azt jelenti, hogy a bojli beágyazódik a zsinórba, és így még hatékonyabbá teszi a horgászatot. Emellett a zsinór rendkívül erős, és nem fog eltörni még akkor sem, ha nagyon erős halat fogunk.

A zsinór mérete 0,50 mm, ami azt jelenti, hogy elég vékony ahhoz, hogy a halak ne vegyék észre, de elég vastag ahhoz, hogy erős legyen. Ez a méret tökéletes azoknak a horgászoknak, akik nagyobb halakra vadásznak, és akiknek erős zsinórra van szükségük.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,50MM kiváló minőségű, és hosszú élettartamú termék. A zsinór nem kopik el olyan könnyen, mint más zsinórok, és nem is veszíti el a színét. Emellett könnyen használható, és nem csavarodik össze.

Összességében a CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,50MM egy kiváló minőségű termék, ami garantáltan megfelel minden bojli horgász igényeinek. A zsinór nagyon erős és tartós, és kiválóan alkalmazkodik a bojlihoz, így még hatékonyabbá teszi a horgászatot. Ha a legjobb minőségű zsinórt keresed, akkor a CARP EXPERT BOILIE SPEC. monofil zsinór 0,50MM az ideális választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák