CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,35MM 300M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30125-035
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 300 m

2790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30125-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 300 m
Szín: Multicolor
Szakítószilárdság: 14,90 kg
Az Energofish Kft. által évek óta sikeresen forgalmazott Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott típusa. Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Különleges multicolor színével és lágyságával tűnik ki a pontyozó zsinórok közül. A vízben, szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba. Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló.

A CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,35MM 300M egy olyan minőségi zsinór, amelyet kifejezetten a bojlikhoz használnak. A CARP EXPERT márka horgászcikkei között ez az egyik legnépszerűbb termék, mivel kiváló minőségű, tartós és megbízható.

A zsinór vastagsága 0,35 mm, ami ideális a bojlikhoz való kötéshez. A 300 méteres hossz lehetővé teszi, hogy hosszabb időt töltsünk a vízen, anélkül, hogy aggódnánk a zsinór elfogyása miatt. A CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór nagyon rugalmas, így nagyobb halakat is könnyedén kifoghatunk vele.

Az egyik legfontosabb előnye a zsinór erősített szerkezete. Ez lehetővé teszi, hogy nagyobb terhelést bírjon el, anélkül, hogy elszakadna. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, így ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a vízben rejlő káros hatásoknak. Ez azt jelenti, hogy hosszabb élettartamot és megbízhatóbb teljesítményt kapunk.

A CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór kiváló rugalmassága lehetővé teszi, hogy könnyedén dobálhassuk a horgot, és a halakat is könnyebben kifoghatjuk vele. Ráadásul a zsinór sima felülete csökkenti a vízellenállást, így még könnyebbé válik a horgászat.

A zsinór színe is nagyon fontos a horgászat során. A CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór világos zöld színe nagyon jól látható a vízben, így könnyen követhetjük a horgot és a halakat is. Ezen kívül, a zsinór színe is segít a horgászat során a fárasztás során, mivel könnyen láthatjuk, mikor van a hal közelünkben.

Összességében, a CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,35MM 300M nagyon jó választás mind az amatőr, mind a profi horgászok számára. A zsinór kiváló minőségű, tartós és megbízható, így biztosak lehetünk benne, hogy hosszú évekig használhatjuk majd. Ha a bojlikhoz való horgászatban gondolkodunk, akkor érdemes ezt a zsinórt választani.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák