CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,40MM 300M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30125-040
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,4
Zsinór hossza: 300 m

2890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30125-040
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 300 m
Szín: Multicolor
Szakítószilárdság: 18,70 kg
Az Energofish Kft. által évek óta sikeresen forgalmazott Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott típusa. Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Különleges multicolor színével és lágyságával tűnik ki a pontyozó zsinórok közül. A vízben, szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba. Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló.

A CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,40MM 300M egy igazi nagyhalas horgászoknak szánt termék, melyet kifejezetten azoknak ajánlunk, akik a legnagyobb kihívásokat szeretik meghódítani a vízben. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, és a legjobb technológiákat használja a tökéletes horgászati élményért.

A CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,40MM 300M a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készült, és azokat a funkciókat és előnyöket kínálja, amelyeket a legigényesebb horgászok várnak egy jó minőségű zsinórtól.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a zsinórnak, hogy nagyon erős és tartós. Ez azt jelenti, hogy nagyobb terhelést és nagyobb horgot is bír, amelyekkel nagyobb halakat lehet fogni. Ez a zsinór kiválóan alkalmas a pontyhorgászatra, de más fajtákra is, amelyek nagyobb erőt és tartósságot igényelnek.

A CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,40MM 300M másik előnye a kiváló ütésállósága. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem szakad el vagy tör el, ha a hal vagy más tárgy hirtelen megütötte a zsinórt. Ez a tulajdonság különösen fontos, ha nagyobb halakat akarunk fogni, mert a halak gyakran nagy erővel próbálnak kitörni a horgászzsinórból.

A CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,40MM 300M kiválóan alkalmas a távoli dobásokra is. Ez a zsinór nagyon jó a pontyhorgászok számára, mert lehetővé teszi, hogy a csalit távolabbra dobják, így nagyobb esélyük van arra, hogy nagyobb halakat kapjanak. A zsinór kiváló kopásállósága miatt hosszabb ideig is használható, így a horgászok nem kell folyamatosan cserélni a zsinórt.

A CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,40MM 300M méretei: hossza 300 méter, vastagsága 0,40 mm. Ez a méret nagyon jól működik a pontyhorgászok számára, mert lehetővé teszi, hogy nagyobb csalikat használjanak, és nagyobb halakat fognak.

Összességében a CARP EXPERT BOJLI SPECIAL monofil zsinór 0,40MM 300M egy kiváló minőségű termék, amely nagyon tartós és erős, és kiválóan alkalmas a nagyhalas horgászatra. A termék előnyeit és tulajdonságait figyelembe véve, a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ez a zsinór segíteni fog nekik abban, hogy valóra váltsák a legnagyobb horgászati álmaikat. A termék ajánlott mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák