CARP EXPERT CAMOU 0,20MM 600M monofil zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30103-620
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,2
Zsinór hossza: 600 m

2250 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30103-620
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 600 m
Szín: Camou
Szakítószilárdság: 5,20 kg
Az Energofish Kft. által évek óta sikeresen forgalmazott Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott típusa. Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Különleges camou színével és lágyságával kitűnik a pontyozó zsinórok közül. A vízben szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba. Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló. Bevonata védi a környezeti hatásoktól, és hosszabb dobásokat eredményez. A tekercs hossza 600 m, így a legnagyobb long-cast orsó dobja is megtelik vele.

A horgászat az egyik legnépszerűbb hobbi a világon. Azonban ahhoz, hogy sikeres legyél ebben a sportban, szükséged van a megfelelő felszerelésre. A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT CAMOU 0,20MM 600M monofil zsinór' egy olyan termék, amelyet a horgászok számára terveztek, és amely segítségével könnyedén elérheted a kívánt eredményeket.

A CARP EXPERT CAMOU monofil zsinór nagyon tartós és megbízható termék. A zsinór vastagsága 0,20mm, így könnyedén kihúzhatod a nagyobb halakat is. A zsinór hossza 600 méter, így elegendő mennyiség áll rendelkezésedre ahhoz, hogy akár hosszabb időn keresztül is horgássz.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a terméknek az, hogy nagyon jól látható a vízben. A zsinór színe a környezetbe simuló camou mintázatnak köszönhetően, így a halak nem fognak észrevenni téged, és nem fognak megijedni a zsinórtól. Ezzel a zsinórral könnyedén elkapod a legnagyobb halakat is, mert a zsinór nagyon erős és tartós.

A CARP EXPERT CAMOU monofil zsinór nagyon jól bírja a terhelést is. Az anyaga nagyon erős és ellenálló, így nem kell aggódni amiatt, hogy a zsinór elszakadna vagy megsérülne. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig használhatod anélkül, hogy elveszítené a minőségét.

A CARP EXPERT CAMOU monofil zsinór nagyon könnyen használható. A zsinór sima felülete miatt könnyen csúszik a gyűrűkön, így nem kell aggódni amiatt, hogy a zsinór elakadna vagy megakadna. Ezzel a zsinórral könnyedén és zökkenőmentesen horgásszhatsz, és élvezheted a sportot anélkül, hogy bármilyen problémával kellene szembenézned.

Összességében a CARP EXPERT CAMOU 0,20MM 600M monofil zsinór egy nagyon jó minőségű termék, amely számos előnnyel rendelkezik. A zsinór vastagsága és hossza lehetővé teszi, hogy bármilyen halat elfogj, és a camou mintázatnak köszönhetően a zsinór nem fog feltűnni a halaknak. A zsinór nagyon erős és tartós, és könnyen használható. Ha szereted a horgászatot, és igényes vagy a felszerelésedre, akkor ez a termék tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák