CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 1000M monofil zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30103-825
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 1000 m

4590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30103-825
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 1000 m
Szín: camou
Szakítószilárdság: 8,6 kg
A sokak által jól ismert Carp Expert márka egyik legjobb zsinórja a terepszínű Camou. A zöld, barna és fekete különböző árnyalatainak köszönhetően jól beleilleszkedik környezetébe, ezáltal a halak számára is kevésbé feltűnő, mint hagyományos társai. Magas szakítószilárdságának köszönhetően bátran használhatjuk akadós terepen is. Legjobban bojlis, behúzós pályákon érzi "otthon" magát, de ha távoli dobásokról van szó akkor is megállja a helyét.

A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 1000M monofil zsinór nem csak egy egyszerű horgászzsinór, hanem egy igazi gyöngyszem minden horgász számára. Ez a zsinór a CARP EXPERT márkától származik, amely az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb márka a horgászat világában.

Ez a zsinór különlegessége abban rejlik, hogy kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek lehetővé teszik a horgászok számára, hogy még nagyobb halakat fogjanak. A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 1000M monofil zsinór egy olyan termék, amely nem csak a kiváló minőségű anyagok, hanem a különleges kialakítás miatt is kiemelkedő.

A zsinór kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy még nagyobb erővel horgásszanak. Ez a zsinór 0,25 mm vastagságú és 1000 méter hosszúságú, így akár a legnagyobb halakat is biztonságosan lehet vele kifogni.

A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 1000M monofil zsinór előnye, hogy az ár-érték aránya kiemelkedő. A zsinór nagyon jó minőségű, de nem kerül sokba. Ez azt jelenti, hogy a horgászok megkapják a legjobb minőséget, de nem kell túl sokat fizetniük érte.

A zsinór különlegessége abban rejlik, hogy nagyon könnyű vele horgászni. A zsinór sima felülete lehetővé teszi, hogy a horog könnyen csússzon rajta, így a horgászok gyorsan és hatékonyan tudnak horgászni vele.

A CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 1000M monofil zsinór kiváló minősége és kiváló teljesítménye miatt a horgászok nagyon szeretik. A zsinór nagyon tartós és megbízható, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem fog meghibásodni a horgászat közben.

A zsinór különlegessége az is, hogy nagyon könnyen kezelhető. A zsinór könnyen feltekerhető és felpakolható, így a horgászoknak nem kell sok időt tölteniük a zsinór előkészítésével, hanem gyorsan és hatékonyan tudnak horgászni.

Összességében a CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 1000M monofil zsinór egy kiváló minőségű zsinór, amelyet bátran ajánlunk minden horgásznak. A zsinór kiváló teljesítménye és megbízhatósága miatt a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór segítségével még nagyobb halakat fognak. Ha pedig szeretnéd, hogy horgászatod még sikeresebb legyen, akkor ne habozz, válaszd a CARP EXPERT CAMOU 0,25MM 1000M monofil zsinórt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.32

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák