CARP EXPERT CAMOU 0,30MM 1000M monofil zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30103-830
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 1000 m

4590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30103-830
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 1000 m
Szín: camou
Szakítószilárdság: 11,9 kg
A sokak által jól ismert Carp Expert márka egyik legjobb zsinórja a terepszínű Camou. A zöld, barna és fekete különböző árnyalatainak köszönhetően jól beleilleszkedik környezetébe, ezáltal a halak számára is kevésbé feltűnő, mint hagyományos társai. Magas szakítószilárdságának köszönhetően bátran használhatjuk akadós terepen is. Legjobban bojlis, behúzós pályákon érzi "otthon" magát, de ha távoli dobásokról van szó akkor is megállja a helyét.

A CARP EXPERT CAMOU 0,30MM 1000M monofil zsinór az egyik legnépszerűbb horgászzsinór a piacon, és ez nem véletlen. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak, így hosszú időn át használhatók. A zsinór kifejezetten carp horgászok számára készült, akik az édesvízi halakat vadásznak, de használható más halfajokra is.

A CARP EXPERT CAMOU 0,30MM 1000M monofil zsinór előnye az, hogy a zsinór által biztosított akadálymentes halászati élményt is tartalmazza. A zsinór különleges tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a horgász gyorsan és hatékonyan tartsa a kapcsolatot a halakkal, miközben csökkenti a zsinór elszakadásának esélyét.

A zsinór vastagsága 0,30 mm, ami tökéletes a nagyobb halakhoz való horgászathoz. A 1000 méteres hosszúság lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén lehorgásszák a nagyobb területeket, anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór hiányosságai miatt.

A CARP EXPERT CAMOU 0,30MM 1000M monofil zsinór kiváló szakítószilárdsággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy még a nagyobb halak is biztonságosan megfoghatók vele. A zsinór speciális kialakítása és anyaga lehetővé teszi, hogy a zsinór könnyen csúszhasson a vezetőkön, és ne akadályozza a horgászatot.

A zsinór a víz alatt is láthatatlan, mivel a különleges camou minta a zsinór árnyékát összekeveri a vízzel, így a halak nehezebben észlelik. Ez a tulajdonság hatalmas előnyt jelent a horgászok számára, mivel a halak nagyon érzékenyek a zsinórok látványára, és könnyen elriaszthatják őket.

A CARP EXPERT CAMOU 0,30MM 1000M monofil zsinór könnyen kezelhető, és hosszabb élettartamot biztosít a horgászok számára. A zsinór tartós, ellenálló és megbízható, ami garantálja, hogy a horgászok mindig a legjobb eredményeket érik el. A zsinór könnyen csomózható, és nem keletkezik rajta kikapcsolódás, ami azt jelenti, hogy a horgászoknak kevesebb időt kell tölteniük a zsinór módosításával és több időt tölthetnek a halak halászatával.

Összességében, a CARP EXPERT CAMOU 0,30MM 1000M monofil zsinór egy kiváló minőségű, megbízható és tartós zsinór, amely a horgászoknak lehetővé teszi, hogy a legjobb eredményeket érjék el. A zsinór különleges tulajdonságai és előnyei lehetővé teszik, hogy a horgászok hatékonyan és biztonságosan halásszanak, így minden horgász számára ajánlott, akik a nagyobb halakat vadásznak.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák