CARP EXPERT CAMOU 0,30MM 600M monofil zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30103-630
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 600 m

2250 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30103-630
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 600 m
Szín: Camou
Szakítószilárdság: 11,90 kg

Carp Expert Camou monofil zsinór

A sokak által jól ismert Carp Expert márka egyik legjobb zsinórja a terepszínű Camou.

Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. 

A zöld, barna és fekete különböző árnyalatainak köszönhetően jól beleilleszkedik környezetébe, ezáltal a halak számára is kevésbé feltűnő, mint hagyományos társai.

Magas szakítószilárdságának köszönhetően bátran használhatjuk akadós terepen is. Legjobban bojlis, behúzós pályákon érzi "otthon" magát, de ha távoli dobásokról van szó akkor is megállja a helyét.

600, illetve 1000 méteres fémdobozos verzióban is elérhető.

Ha horgászat közben a legjobb eredményt akarod elérni, akkor a CARP EXPERT CAMOU 0,30MM 600M monofil zsinór az, amire szükséged van. Ez a kiváló minőségű zsinór olyan tervezési funkciókat kínál, amelyek garantálják a tartósságot, a megbízhatóságot és a hatékonyságot a legnehezebb körülmények között is.

A CARP EXPERT CAMOU 0,30MM 600M monofil zsinór egy igazán különleges termék, amely a horgászok igényeit szem előtt tartva készült. A zsinór hossza 600 méter, így elég hosszú ahhoz, hogy megfelelően lehessen használni a legtöbb horgászati ​​alkalmazásban. A 0,30 mm-es vastagsága pedig ideális a nagyobb halak fogásához.

Az egyik legfontosabb előnye a CARP EXPERT CAMOU 0,30MM 600M monofil zsinór számára, hogy szinte láthatatlan a vízben. Az álcázó színekkel ellátott zsinór könnyen eltűnik a vízben, így a halak nem fognak tartani tőle. Ez lehetővé teszi, hogy a zsinór használatakor megközelítsd a halakat anélkül, hogy elijesztenéd őket.

A CARP EXPERT CAMOU 0,30MM 600M monofil zsinór a legnehezebb körülmények között is megbízható marad. A zsinór anyaga tartós és ellenáll az erős halak szétszakító erejének, így biztos lehetsz benne, hogy a zsinór nem fog elszakadni, amikor a leginkább szükséged van rá.

A zsinórnak van egy másik előnye is, amelyet a horgászok nagyra értékelnek. Azon túl, hogy a CARP EXPERT CAMOU 0,30MM 600M monofil zsinór tartós és hatékony, rendkívül könnyű is. Ez lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használja a zsinórt anélkül, hogy fáradt lenne a karja.

Összességében a CARP EXPERT CAMOU 0,30MM 600M monofil zsinór egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk. A zsinór álcázó színei, tartóssága és könnyűsége miatt ideális választás mindenféle halászati ​​alkalmazáshoz. Azt is jegyezzük meg, hogy a CARP EXPERT CAMOU 0,30MM 600M monofil zsinór magas minőségi színvonalú termék, amely garantáltan hosszú élettartamot biztosít, így az ár-érték arány is nagyon jó. Ne habozz, próbáld ki a CARP EXPERT CAMOU 0,30MM 600M monofil zsinórt, és élvezd a halászatot még jobban!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák