CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 1000M monofil zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30103-835
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 1000 m

4890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30103-835
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Camou - Fémdobozos
Szakítószilárdság: 14,2 kg

Carp Expert Camou monofil zsinór

A sokak által jól ismert Carp Expert márka egyik legjobb zsinórja a terepszínű Camou.

Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. 

A zöld, barna és fekete különböző árnyalatainak köszönhetően jól beleilleszkedik környezetébe, ezáltal a halak számára is kevésbé feltűnő, mint hagyományos társai.

Magas szakítószilárdságának köszönhetően bátran használhatjuk akadós terepen is. Legjobban bojlis, behúzós pályákon érzi "otthon" magát, de ha távoli dobásokról van szó akkor is megállja a helyét.

600, illetve 1000 méteres fémdobozos verzióban is elérhető.

A horgászat egy nagyszerű hobbi, amely nagyon népszerű az emberek körében világszerte. A horgászok nagyon különböző fajtái léteznek, és mindenki számára elérhetőek olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy jobban élvezzék az élményt. A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 1000M monofil zsinór' termék egy olyan eszköz, amelyet a horgászok számára készítettek. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnnyel jár, amelyeket a horgászok értékelni fognak.

Az első és legfontosabb előnye ennek a monofil zsinórnak az, hogy rendkívül erős és tartós. A CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 1000M zsinór kiváló minőségű polimer anyagokból készült, amelyek nagyon ellenállóak a kopásnak és a szakadásnak. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nagyon hosszú élettartamú, és nem kell aggódnunk azért, hogy az idő múlásával elveszti az erejét.

A második előnye ennek a terméknek az, hogy nagyon könnyű. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk azért, hogy a zsinór súlya megnehezíti a horgászatot. A CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 1000M zsinór különösen könnyű, így a horgászok kényelmesen használhatják azt a horgászat során.

A harmadik előnye ennek a zsinórnak az, hogy nagyon rugalmas. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nagyon jól alkalmazkodik a hal mozgásához, így a horgászok könnyebben és hatékonyabban tudják felvenni a kapcsolatot a halakkal. Emellett a rugalmasság azt is jelenti, hogy a zsinór nem fog megsérülni, ha a hal erősen rángatja.

A negyedik előnye ennek a terméknek az, hogy a CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 1000M zsinór nagyon könnyen csomózható. Ez azt jelenti, hogy a horgászok nem fognak sok időt tölteni azzal, hogy a zsinórt összekapcsolják, így több időt tölthetnek azzal, hogy a halakat keressék.

Az ötödik előnye ennek a terméknek az, hogy nagyon könnyen kezelhető. A CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 1000M zsinór nagyon sima, így a horgászoknak könnyen át tudja haladni a gyűrűkön, és nem fog elakadni. Emellett a zsinór nagyon könnyen feltekerhető a orsóra, így a horgászok nem fognak sok időt tölteni azzal, hogy felkészüljenek a horgászatra.

A CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 1000M zsinór átmérője 0,35 mm, és hossza 1000 méter. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak elegendő mennyiségű zsinórral rendelkeznek ahhoz, hogy több horgászatra is fel tudják használni.

Összességében a CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 1000M monofil zsinór egy olyan termék, amely nagyon sok előnnyel jár a horgászok számára. A zsinór rendkívül erős, tartós, könnyű, rugalmas, könnyen kezelhető és csomózható. Emellett a zsinór átmérője és hossza is megfelelő ahhoz, hogy a horgászok számára elegendő mennyiségű zsinórt biztosítson. A CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 1000M zsinór egy olyan eszköz, amelyet minden horgász számára ajánlunk, aki szeretné élvezni a horgászatot és sikeresen halászni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.36

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák