CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 600M monofil zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30103-635
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 600 m

2790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30103-635
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 600 m
Szín: Camou
Szakítószilárdság: 14,20 kg

Carp Expert Camou monofil zsinór

A sokak által jól ismert Carp Expert márka egyik legjobb zsinórja a terepszínű Camou.

Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. 

A zöld, barna és fekete különböző árnyalatainak köszönhetően jól beleilleszkedik környezetébe, ezáltal a halak számára is kevésbé feltűnő, mint hagyományos társai.

Magas szakítószilárdságának köszönhetően bátran használhatjuk akadós terepen is. Legjobban bojlis, behúzós pályákon érzi "otthon" magát, de ha távoli dobásokról van szó akkor is megállja a helyét.

600, illetve 1000 méteres fémdobozos verzióban is elérhető.

A CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 600M monofil zsinór az egyik legmegbízhatóbb és legjobb minőségű zsinór, amelynek a horgászok rendkívül örülnek. A CARP EXPERT márkájú zsinór jól ismert a horgászok körében, mint a legjobb minőségű zsinór a piacon. A CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 600M monofil zsinór egy kiváló minőségű zsinór, amely rengeteg előnnyel rendelkezik, és biztosítja, hogy a horgászási élményed mindig kiváló legyen.

A zsinór mérete 0,35 mm vastagságú, amely megfelelő vastagságot biztosít a nagyobb halak fogásához. Emellett a hossza 600 méter, ami sokáig tart és lehetővé teszi, hogy több alkalommal is felhasználhasd. A zsinór anyaga kiváló minőségű, és tartós, így garantáltan nem szakad el, vagy nem reped meg, amikor a halakat fogod.

A CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 600M monofil zsinór a kiváló minőségű zsinórok közé tartozik, amelyek rendkívül könnyűek és rugalmasak. Ez megkönnyíti a halak fogását, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén és gyorsan kiemeljék a halakat a vízből. A zsinór rendkívül sima, így a halakat nem fogja megakadályozni a zsinór használata.

A CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 600M monofil zsinór rendkívül erős és tartós, és minimális nyúlással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a horgászok számára garantált a kiváló tapadás, és a zsinór nem fog elcsúszni a kezükből. A zsinór színe semi-transzparens, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok lássák a zsinórt a vízben, így könnyebben követhetik a halak mozgását.

A CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 600M monofil zsinór egy olyan termék, amely biztosítja a horgászok számára a kiváló minőséget és a tartósságot. A zsinór rendkívül könnyű használni, és lehetővé teszi a nagyobb halak gyors és hatékony fogását. A zsinór nagyobb vastagsága miatt ideális a nagyobb halak fogásához, és a hossza lehetővé teszi, hogy az egész szezon során felhasználhasd.

Az összességében a CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 600M monofil zsinór egy kiváló minőségű zsinór, amely megfelel a horgászok igényeinek. A zsinór rendkívül tartós, könnyű használni, és biztosítja a kiváló tapadást és a nagyobb halak fogását. A zsinór mérete és hossza lehetővé teszi, hogy a horgászok több alkalommal is felhasználhassák, és garantáltan a legjobb minőségű zsinór a piacon. Ha igazán kiváló minőségű zsinót keresel, akkor a CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 600M monofil zsinór a tökéletes választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák