CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 600M monofil zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30103-635
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 600 m

2790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30103-635
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 600 m
Szín: Camou
Szakítószilárdság: 14,20 kg
Az Energofish Kft. által évek óta sikeresen forgalmazott Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott típusa. Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Különleges camou színével és lágyságával kitűnik a pontyozó zsinórok közül. A vízben szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba. Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló. Bevonata védi a környezeti hatásoktól, és hosszabb dobásokat eredményez. A tekercs hossza 600 m, így a legnagyobb long-cast orsó dobja is megtelik vele.

A CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 600M monofil zsinór az egyik legmegbízhatóbb és legjobb minőségű zsinór, amelynek a horgászok rendkívül örülnek. A CARP EXPERT márkájú zsinór jól ismert a horgászok körében, mint a legjobb minőségű zsinór a piacon. A CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 600M monofil zsinór egy kiváló minőségű zsinór, amely rengeteg előnnyel rendelkezik, és biztosítja, hogy a horgászási élményed mindig kiváló legyen.

A zsinór mérete 0,35 mm vastagságú, amely megfelelő vastagságot biztosít a nagyobb halak fogásához. Emellett a hossza 600 méter, ami sokáig tart és lehetővé teszi, hogy több alkalommal is felhasználhasd. A zsinór anyaga kiváló minőségű, és tartós, így garantáltan nem szakad el, vagy nem reped meg, amikor a halakat fogod.

A CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 600M monofil zsinór a kiváló minőségű zsinórok közé tartozik, amelyek rendkívül könnyűek és rugalmasak. Ez megkönnyíti a halak fogását, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén és gyorsan kiemeljék a halakat a vízből. A zsinór rendkívül sima, így a halakat nem fogja megakadályozni a zsinór használata.

A CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 600M monofil zsinór rendkívül erős és tartós, és minimális nyúlással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a horgászok számára garantált a kiváló tapadás, és a zsinór nem fog elcsúszni a kezükből. A zsinór színe semi-transzparens, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok lássák a zsinórt a vízben, így könnyebben követhetik a halak mozgását.

A CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 600M monofil zsinór egy olyan termék, amely biztosítja a horgászok számára a kiváló minőséget és a tartósságot. A zsinór rendkívül könnyű használni, és lehetővé teszi a nagyobb halak gyors és hatékony fogását. A zsinór nagyobb vastagsága miatt ideális a nagyobb halak fogásához, és a hossza lehetővé teszi, hogy az egész szezon során felhasználhasd.

Az összességében a CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 600M monofil zsinór egy kiváló minőségű zsinór, amely megfelel a horgászok igényeinek. A zsinór rendkívül tartós, könnyű használni, és biztosítja a kiváló tapadást és a nagyobb halak fogását. A zsinór mérete és hossza lehetővé teszi, hogy a horgászok több alkalommal is felhasználhassák, és garantáltan a legjobb minőségű zsinór a piacon. Ha igazán kiváló minőségű zsinót keresel, akkor a CARP EXPERT CAMOU 0,35MM 600M monofil zsinór a tökéletes választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák