CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 1000M monofil zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30103-840
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,40
Zsinór hossza: 1000 m

5100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30103-840
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Camou - Fémdobozos
Szakítószilárdság: 17,9 kg

Carp Expert Camou monofil zsinór

A sokak által jól ismert Carp Expert márka egyik legjobb zsinórja a terepszínű Camou.

Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. 

A zöld, barna és fekete különböző árnyalatainak köszönhetően jól beleilleszkedik környezetébe, ezáltal a halak számára is kevésbé feltűnő, mint hagyományos társai.

Magas szakítószilárdságának köszönhetően bátran használhatjuk akadós terepen is. Legjobban bojlis, behúzós pályákon érzi "otthon" magát, de ha távoli dobásokról van szó akkor is megállja a helyét.

600, illetve 1000 méteres fémdobozos verzióban is elérhető.

Ha horgász vagy, akkor tudod, hogy egy jó minőségű zsinór nélkülözhetetlen a sikeres halászathoz. A CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 1000M monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. Ez a zsinór kiváló választás mindenféle horgászathoz, beleértve az édesvízi és a sós vizet is.

A CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 1000M monofil zsinór rendkívül erős és tartós, így kiválóan alkalmas nagyobb halak fogására is. A zsinór vastagsága 0,40 mm, ami elegendő ahhoz, hogy megbirkózzon a nagyobb halakkal, de nem annyira vastag, hogy ne lehessen vele finomabb technikákat is alkalmazni.

A zsinór hossza 1000 méter, így rengeteg horgászatot lehet vele kivitelezni. Emellett a zsinóron található camou minta segít abban, hogy a zsinór ne legyen könnyen látható a halak számára, így növelve a sikeres fogások esélyét.

A CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 1000M monofil zsinór tulajdonságai közé tartozik a kitűnő csomózási tulajdonságok, így a zsinór könnyen csomózható és biztonságosan rögzíthető a horogra. Emellett a zsinór tartós és ellenálló, így nem kell aggódnod a szakadás miatt, amikor nagyobb halakat akarsz fogni.

A zsinór színének és mintájának köszönhetően könnyen elrejthető a vízben, így a halak nem fognak megijedni tőle. Ez különösen fontos, ha olyan halakra horgászol, amelyek nagyon óvatosak vagy nehezen megközelíthetők.

Összességében a CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 1000M monofil zsinór kiváló minőségű, megbízható és tartós zsinór, amely alkalmas bármilyen horgászatra. A zsinór vastagsága és hossza lehetővé teszi a nagyobb halak fogását, míg a camou minta és szín segít abban, hogy a halak ne vegyék észre a zsinórt. Ha keresel egy jó minőségű zsinórt, akkor a CARP EXPERT CAMOU 0,40MM 1000M monofil zsinór tökéletes választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.71

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák