CARP EXPERT DARK GREEN 0,30M 1200M monofil zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30104-830
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 1200 m

4690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30104-830
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 1200 m
Szín: Sötétzöld
Szakítószilárdság: 13,75 kg
Ezt a kitűnő minőségű monofil horgászzsinórt többféle átmérővel forgalmazzuk, hogy mindenki megtalálja a számára ideális méretet. A dobra 1000+200 méternyi került ebből a sötétzöld/szürke zsinórból, mely könnyen beleolvad az aljnövényzetbe. Szakítószilárdsága nagy, mely tartóssággal párosul. A kiszerelés lehetővé teszi, hogy nagyobb orsókat vagy esetleg két – három kisebb orsót is megtöltünk ezzel a zsinórral.

A CARP EXPERT DARK GREEN 0,30M 1200M monofil zsinór egy kiváló minőségű, rendkívül erős és tartós zsinór, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez a zsinór kifejezetten a nagy halakhoz való horgászathoz ajánlott, és remek választás minden olyan horgásznak, aki szeretne bízni a zsinórában, amelyet használ.

A CARP EXPERT DARK GREEN 0,30M 1200M monofil zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja, hogy rendkívül erős és tartós legyen. Az anyagból adódóan a zsinór ellenáll a környezeti hatásoknak, például a UV sugárzásnak és az időjárás viszontagságainak, így hosszú élettartamot biztosít.

A zsinór rendkívül sima felületű, amely lehetővé teszi a hosszú dobásokat és a sima halazást. A zsinór csökkenti a vízellenállást, ami segíti a horgászokat abban, hogy a halakat könnyedén és hatékonyan fogni tudják.

A CARP EXPERT DARK GREEN 0,30M 1200M monofil zsinór sötétzöld színű, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy észrevétlenül maradjanak a vízben. Ez különösen fontos a nagy halak esetében, amelyek érzékenyek a környezetükre és könnyen elriaszthatók.

A zsinór mérete 0,30 mm, ami megfelelő vastagságot biztosít a nagy halakhoz való horgászathoz. A zsinór hossza 1200 méter, így elegendő mennyiségben rendelkezésre áll a hosszú távú horgászathoz. A zsinór könnyen használható, és könnyen csomózható.

Összességében a CARP EXPERT DARK GREEN 0,30M 1200M monofil zsinór kiváló választás minden olyan horgásznak, aki erős, tartós és hatékony zsinórt keres a nagy halakhoz való horgászathoz. A zsinór sima felülete és sötétzöld színe biztosítja a hatékony és észrevétlen halazást, és a zsinór mérete és hossza elegendő a hosszú távú horgászathoz. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kipróbálja ezt a fantasztikus zsinórt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.9

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák