CARP EXPERT MATCH SINKING monofil zsinór 0,12MM 150M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30095-012
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,12
Zsinór hossza: 150 m
490 Ft 745 Ft

34% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Carp Expert Match Sinking 150m - A versenyszerű match horgászat fontos kelléke ez a kiváló minőségű, vékony méretéhez képest erős monofil zsinór.
Cikkszám: 30095-012
Átmérő: 0,12 mm
Hossz: 150 m
Szín: fekete
Szakítószilárdság: 1,25 kg

Carp Expert Match Sinking 150m

A hétköznapi, és a versenyszerű match horgászat fontos kelléke ez a kiváló minőségű, vékony méretéhez képest erős monofil zsinór. Sötét, fekete színe miatt a hazánkban levő tavak, vizek színét tekintve jobban rejtve marad, mind az apróhalak, mind a termetesebb példányok előtt.

Anyaga lágy, így a kisebb horgokat is tökéletesen köthetjük vele, anyagában nehezített, így kiválóan süllyed.

A CARP EXPERT MATCH SINKING monofil zsinór 0,12MM 150M egy kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászok nagyra értékelnek. A CARP EXPERT márka híres a minőségi horgászfelszereléseiről, és ez a zsinór nem kivétel.

Ez a zsinór kifejezetten a versenyhorgászok számára készült, és nagyon népszerű a match és feeder horgászok között. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon erős és tartós, így bármilyen nagy halat ki tudsz vele fogni.

A zsinór átmérője 0,12 mm, és hossza 150 méter. Ez a méret kiválóan alkalmas a kisebb halak fogására, de könnyedén megbirkózik a nagyobb halakkal is. A zsinór nagyon rugalmas és sima, így nagyon könnyen csúszik a bottesten és a gyűrűkön.

A CARP EXPERT MATCH SINKING monofil zsinór 0,12MM 150M rendkívül jó kopásállósággal rendelkezik, így hosszú távon is kiválóan működik. A zsinór kiválóan alkalmazkodik a víz hőmérsékletéhez és egyensúlyban tartja a csalit a vízben, így bármilyen körülmények között kiválóan működik.

A zsinór kiválóan alkalmas a különböző horgászmódszerekhez, így bármilyen halat könnyedén meg lehet vele fogni. A zsinór nagyon könnyen kezelhető, így a kezdő horgászok is könnyedén használhatják.

Összességében a CARP EXPERT MATCH SINKING monofil zsinór 0,12MM 150M egy kiváló minőségű zsinór, amely a horgászok számára kínálja a legjobb megoldást a horgászat során. A zsinór nagyon erős, rugalmas és tartós, így bármilyen nagy halat ki lehet vele fogni. A zsinór kiválóan alkalmazkodik a víz körülményeihez, így bármilyen halat könnyedén meg lehet vele fogni. Ha keresel egy minőségi zsinórt, amely megfelel a horgászati igényeidnek, akkor a CARP EXPERT MATCH SINKING monofil zsinór 0,12MM 150M a legjobb választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák