CARP EXPERT METHOD FEEDDER PINK monofil zsinór 0.20MM 200m 5,5KG

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30127-520
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 200 m

1190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30127-520
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 200 m
Szín: Rózsaszín
Szakítószilárdság: 5,90 kg

Carp Expert Method Feeder Pink zsinór 200m

Leírás nőknek: Régóta vágytál egy hozzád illő felszerelésre? Ami megtöri a horgász cuccok monoton zöld és barna világát! Ne habozz sokáig, mert ezt a zsinórt neked találták ki! Ha netán karácsony közeledik, vagy a születésnapod, sűrű utalásokkal vedd rá párodat, hogy milyen ajándékot válasszon. Akár életed legnagyobb halát is kifoghatod vele.

Leírás férfiaknak: - Titeket is kiborít ez a szín? De életetek szerelmének ez kell!! Nincs mese meg kell venni számukra. Születésnapja lesz? Remek alkalom a Pink Method Feederünkkel megvenni ajándékba. Ha azon gondolkodnátok, hogy a dizájn a minőség rovására megy, ne aggódjatok, minőségi a zsinór. A kevésbé nyúlósak közé tartozik, így közvetlen kontaktot biztosít a horog és a pecabot között.

200 méteres kiszerelésben kerül forgalomba, így a feederes és methodos horgászatra teljes mértékben megfelel.

A Method Pink csajos széria orsójához, illetve egyéb tagjaihoz tökéletes kiegészítő termék.

A CARP EXPERT Method Feeder Pink monofil zsinór 0.20mm 200m 5,5kg egy olyan minőségi termék, amelyet a horgászok körében nagyra értékelnek. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. Az egyik legnagyobb előnye az, hogy ez a zsinór kifejezetten a Method Feeder horgászat során alkalmazható, amely egy nagyon hatékony és eredményes módszer a halak fogására.

A CARP EXPERT Method Feeder Pink monofil zsinór 0.20mm vastagságú, ami egy ideális méret a Method Feeder horgászat során. A 200 méter hosszúságú tekercs lehetővé teszi a horgászok számára, hogy elegendő zsinórt használjanak a horgászat során, anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór elfogyása miatt. A 5,5 kg-os maximális terhelhetőség biztosítja a horgászok számára, hogy elég nagy halakat is fogjanak, anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór eltörése miatt.

A CARP EXPERT Method Feeder Pink monofil zsinór 0.20mm vastagságú, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy messzebbre dobjanak, és nagyobb távolságból is észre vegyék a halakat. Ez a zsinór nagyon sima és könnyű, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén mozgassák a Method Feeder-t a vízben, és könnyen észre vegyék a halakat.

Ez a zsinór kifejezetten a Method Feeder horgászat során alkalmazható, amely egy nagyon hatékony és eredményes módszer a halak fogására. A Method Feeder horgászat során a zsinór a halak számára a leginkább természetesnek tűnő módon mozog a vízben, ami nagyon fontos a halak becsapásához. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot.

A CARP EXPERT Method Feeder Pink monofil zsinór számos előnyt kínál a horgászok számára, beleértve a kiváló minőséget, a sima és könnyű mozgást a vízben, a lehetőséget a nagyobb távolságra való horgászatra, és a Method Feeder horgászat során alkalmazhatóságot. Ez a zsinór ideális választás minden horgász számára, aki szeretne hatékony és eredményes módon halakat fogni.

Végül, de nem utolsósorban, a CARP EXPERT Method Feeder Pink monofil zsinór 0.20mm vastagságú, 200m hosszú, 5,5kg maximális terhelhetőségű tekercsének nagyon vonzó színe van. A rózsaszín színválasztás biztosítja, hogy a zsinór a vízben jól látható legyen, ami nagyon fontos a horgászat sikeréhez. Ha szereted a Method Feeder horgászatot, és egy minőségi zsinórra van szükséged, akkor a CARP EXPERT Method Feeder Pink monofil zsinór a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák