CARP EXPERT METHOD FEEDDER PINK monofil zsinór 0.25MM 200m 9,15KG

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30127-525
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 200 m

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30127-525
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 200 m
Szín: Rózsaszín
Szakítószilárdság: 9,15 kg

Carp Expert Method Feeder Pink zsinór 200m

Leírás nőknek: Régóta vágytál egy hozzád illő felszerelésre? Ami megtöri a horgász cuccok monoton zöld és barna világát! Ne habozz sokáig, mert ezt a zsinórt neked találták ki! Ha netán karácsony közeledik, vagy a születésnapod, sűrű utalásokkal vedd rá párodat, hogy milyen ajándékot válasszon. Akár életed legnagyobb halát is kifoghatod vele.

Leírás férfiaknak: - Titeket is kiborít ez a szín? De életetek szerelmének ez kell!! Nincs mese meg kell venni számukra. Születésnapja lesz? Remek alkalom a Pink Method Feederünkkel megvenni ajándékba. Ha azon gondolkodnátok, hogy a dizájn a minőség rovására megy, ne aggódjatok, minőségi a zsinór. A kevésbé nyúlósak közé tartozik, így közvetlen kontaktot biztosít a horog és a pecabot között.

200 méteres kiszerelésben kerül forgalomba, így a feederes és methodos horgászatra teljes mértékben megfelel.

A Method Pink csajos széria orsójához, illetve egyéb tagjaihoz tökéletes kiegészítő termék.

A CARP EXPERT METHOD FEEDDER PINK monofil zsinór 0.25MM 200m 9,15KG egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászoknak kifejezetten ajánlunk. A CARP EXPERT márka elismert a horgászok körében, hiszen termékeik mindig magas minőségűek, és a horgászok igényeire vannak szabva.

A CARP EXPERT METHOD FEEDDER PINK monofil zsinór 0.25MM 200m 9,15KG kiváló minőségű anyagokból készül, így biztosítja a kiváló erőtartást és ellenállóságot. A zsinór vastagsága 0.25 mm, ami ideális méret a nagyobb halak fogásához. A zsinór hossza 200 méter, így egyetlen tekercs elegendő az egész szezonra.

A CARP EXPERT METHOD FEEDDER PINK monofil zsinór 0.25MM 200m 9,15KG a horgászok számára számos előnyt kínál. Először is, a zsinór színe rózsaszín, ami segíti a horgászt abban, hogy lássa a zsinórt a vízben, így könnyebben figyelheti a halak mozgását. Emellett, a zsinór kiváló minősége biztosítja, hogy a horgászat során a zsinór ne szakadjon el, így megkönnyíti a halak fogását.

A CARP EXPERT METHOD FEEDDER PINK monofil zsinór 0.25MM 200m 9,15KG nem csak erős és tartós, hanem könnyen kezelhető is. A zsinór könnyen csomózható, így a horgászat során nem kell aggódnia a zsinór elvágódása miatt. Emellett, a zsinór kiváló minősége biztosítja, hogy a halak ne szakítsák el a zsinórt a harc során.

A CARP EXPERT METHOD FEEDDER PINK monofil zsinór 0.25MM 200m 9,15KG kiváló választás minden horgász számára, aki keres egy megbízható és tartós zsinórt. A zsinór méretei: 0.25 mm vastag, 200 méter hosszú és 9,15 kg erőtartalmú. Ezzel a zsinórral biztosan sikeres lesz a horgászat, és a nagyobb halakat is könnyen foghatja.

Ha szeretnél egy minőségi zsinórt, amely megbízható és tartós, akkor a CARP EXPERT METHOD FEEDDER PINK monofil zsinór 0.25MM 200m 9,15KG az ideális választás számodra. A zsinór kiváló minősége biztosítja, hogy a horgászat során minden kihívást képes legyőzni, így garantáltan sikeres lesz a horgászat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák