CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór 300m 0.25mm

Készleten
Cikkszám: EF-30127-025
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 300 m

2190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30127-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 8,35 kg

Carp Expert Method Method Feeder Teflon zsinór

A feederezésen beül talán az egyik legnépszerűbb ág a method feederezés.
Mivel sokan űzik elég magas szinten, ezért a zsinóroknak is igazodniuk kell a megnövekedett igényekhez. Egy jó method feeder zsinórnak kellően erősnek kell lennie, hiszen az esetek nagytöbbségében a célhal a ponty. És nem is akármilyen méretű pontyok, sokszor kerülnek horogra ezzel a módszerrel kapitális, 20 kiló körüli példányok is. Nem beszélve a vadul védekező amurokról, melyek partközeli zsinórszaggatásaikról hírhedtek.

Minimális nyúlással kell rendelkeznie, mert nem ritkák a 100 méter feletti dobások, ahol egy nagyobb nyúlású zsinórnál rengeteg idő eltelik, mire érzékeljük a kapást. Egy átlagos monofil nyúlása 10%, ez azt jelenti, hogy 100 méter kidobott zsinór 10 métert képes nyúlni! Ha elképzeljük, hogy a csalit bevevő hal pár 10 centit húz a zsinóron, ekkora nyúlás mellett a parton ebből semmit sem fogunk érzékelni.

A Carp Expert Method Feeder zsinór nyúlása ezzel szemben 5% alatti, tehát gyorsan kiszámolhatjuk, hogy kétszer jobban és hamarabb észrevesszük vele a kapást. Ha finnyásan esznek a halak, kevés kapás van, csak ez garantálja számunkra, hogy ne menjünk haza üres kézzel.

Attól, hogy kis nyúlású egy zsinór, nem kell feltétlen sprődnek lennie! A lágyabb zsinór könnyebben pereg le az orsó dobjáról és ezáltal nagyobbat tudunk vele majd dobni. Nem mellesleg könnyebben is kezelhető kötés szempontjából.

És itt érkeztünk el zsinórunk másik legfontosabb, extra összetevőjéhez, a teflon bevonathoz. A teflon bevonat azért hasznos számunkra, mert egy olyan mikro réteget képez a zsinór felületén, ami síkosságának köszönhetően sokkal könnyebben kicsusszan a bot gyűrűiből, kevésbé fog elkopni zsinórunk a használat során, ezáltal növekszik az élettartama.

Attól azonban végképp nem kell tartanunk, hogy kötéseink szétcsúsznának, horgaink, forgóink felkötésében nem fog zavarni.

A CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór egy olyan kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászok tökéletesen használhatnak. A CARP EXPERT márka híres a minőségi horgászfelszereléseiről, és ez a zsinór sem kivétel.

A zsinór hossza 300 méter, ami elegendő ahhoz, hogy egy hosszabb horgászat során is bőven elegendő legyen. Az átmérője pedig 0,25 mm, ami azt jelenti, hogy kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogásához is.

Az első és talán legfontosabb előnye ennek a zsinórnak, hogy rendkívül erős és kopásálló. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór megtörése miatt, és nem kell folyamatosan cserélniük a zsinórt horgászat közben.

A zsinór anyaga teflon, ezáltal kiválóan csúszik az elhelyezés során, és gyorsan és simán csúszik át a gyűrűkön. Ez lehetővé teszi a hosszabb dobásokat és a pontosabb célzást.

Az általános minősége és megbízhatósága mellett ez a zsinór kiválóan alkalmas a method feeder horgászathoz. Azoknak a horgászoknak, akik szeretnének nagyobb halakat fogni, ez a zsinór megfelelő választás lehet.

A CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór nagyon könnyen használható. A zsinór felkészítése a method feeder horgászathoz nagyon egyszerű, így azok a horgászok, akik még nem próbálták ki ezt a technikát, könnyen elsajátíthatják.

Összességében a CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinór egy kiváló minőségű zsinór, amely magas értéket nyújt a horgászok számára. A zsinór erős, kopásálló és kiválóan alkalmas a method feeder horgászathoz. Ha egy olyan zsinórt keresel, amely megbízható és könnyen használható, akkor érdemes megfontolnod a CARP EXPERT METHOD FEEDER TEFLON monofil zsinórt.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák