CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,25MM 300M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30119-025
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 300 m

1690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30119-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 300 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 8,90 kg

Carp Expert UV zsinór

Az Energofish Kft. által forgalmazott legsikeresebb pontyozó zsinór, mely évek óta vezeti az eladási listát ebben a kategóriában.

A monofil zsinóroknál rendkívül fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenállóképesség. Nagyobb tavaink sóderes, homokos talaja ugyanis rendkívüli módon próbára teszik a zsinórt. A monofil zsinórok közül a keményebbek azok, amelyek jobban bírják a komolyabb terheléseket.

Jelen Carp Expert zsinór UV-elleni védelmet biztosító bevonattal rendelkezik, a napfény károsító hatásának sokáig ellenáll, jelentősen megnövelve ezzel a zsinór élettartamát.

Alkalmazhatjuk finom és nehéz pontyozásra is, mert 0,17-től 0,35 mm-ig, széles méretszortimentben elérhető.

A CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,25MM 300M a horgászok elengedhetetlen eszköze, amely garantálja, hogy a halakat biztonságosan és hatékonyan fognak. Az egyik legfontosabb előnye a UV álló bevonat, amely biztosítja a hosszú élettartamot és ellenáll az UV sugárzásnak, így a zsinór nem fog elvékonyodni és tönkremenni. A zsinór átmérője 0,25 mm, ami ideális a kisebb és közepes méretű halak fogására, de a nagyobb halak is foghatók vele.

A CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,25MM 300M rendkívül erős, és kiválóan ellenáll a szakadásnak és a kopásnak, így hosszú távon használható. A zsinór kiválóan terhelhető, így ha nagyobb halat fogunk, akkor sem kell attól tartanunk, hogy el fog szakadni. A zsinór magas minősége garantálja, hogy a horgászat során a halakat biztonságosan és hatékonyan fogjuk meg.

A CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,25MM 300M kiválóan alkalmas a horgászat minden területére, így ha keresel egy olyan zsinórt, amely megfelel a mindenféle horgászati ​​feltételnek, akkor ez a megfelelő választás. A zsinór hossza 300 méter, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy a horgászat során ne kelljen aggódnunk a zsinór elfogyása miatt.

A CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,25MM 300M rendkívül könnyen kezelhető, és a horgászok számára nagyon kényelmes használni. A zsinór sima felülete megakadályozza, hogy a zsinór elakadjon a bottal, és segít a nagyobb távolságok elérésében is. A zsinór nagyon jól csúszik a vezetőgyűrűkön, így a horgászok könnyen fognak tudni dobni, és a halakat biztonságosan be tudják húzni.

Összességében a CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,25MM 300M egy kiváló minőségű zsinór, amely garantálja a hatékony, biztonságos és kényelmes horgászatot. A zsinór rendkívül erős, ellenáll a szakadásnak és kopásnak, és garantálja a hosszú élettartamot. A zsinór kiválóan alkalmas mindenféle horgászati ​​feltételre, és széles körben használható a horgászok számára. A CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,25MM 300M egy igazi sztárzsinór a horgászok között!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák