CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,30MM 300M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30119-030
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 300 m

1690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30119-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 300 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 12,50 kg

Carp Expert UV zsinór

Az Energofish Kft. által forgalmazott legsikeresebb pontyozó zsinór, mely évek óta vezeti az eladási listát ebben a kategóriában.

A monofil zsinóroknál rendkívül fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenállóképesség. Nagyobb tavaink sóderes, homokos talaja ugyanis rendkívüli módon próbára teszik a zsinórt. A monofil zsinórok közül a keményebbek azok, amelyek jobban bírják a komolyabb terheléseket.

Jelen Carp Expert zsinór UV-elleni védelmet biztosító bevonattal rendelkezik, a napfény károsító hatásának sokáig ellenáll, jelentősen megnövelve ezzel a zsinór élettartamát.

Alkalmazhatjuk finom és nehéz pontyozásra is, mert 0,17-től 0,35 mm-ig, széles méretszortimentben elérhető.

A CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,30MM 300M egy igazán kiváló minőségű termék, ami a legjobb választás a horgászok számára. Ez a zsinór olyan jellemzőkkel rendelkezik, amelyek a legtöbb horgász számára fontosak, és amelyek garantálják a sikeres horgászatot.

A CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,30MM 300M kiváló minőségű anyagból készült, amelynek köszönhetően rendkívül tartós és ellenálló. A zsinór hosszú élettartamú, így nem kell aggódnod amiatt, hogy hamar tönkremegy. Emellett a zsinór ellenáll a vízben előforduló káros anyagoknak és a napsugárzásnak is, ami tovább növeli az élettartamát.

A CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,30MM 300M kiválóan alkalmas nagy halak fogására is. A zsinór nagyon erős és rugalmas, így bármilyen méretű halat képes biztonságosan kifogni. A zsinór vastagsága 0,30 mm, ami azt jelenti, hogy elég vastag ahhoz, hogy ne szakadjon el a nagyobb halaknál sem, ugyanakkor elég vékony ahhoz, hogy ne legyen túl feltűnő a vízben.

A CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,30MM 300M rendkívül könnyen kezelhető. A zsinór sima felülete nem csavarodik össze, és könnyen csúszik a boton és a orsón is. Emellett a zsinór színe természetes, így nem fog felhívni magára nagyon a halak figyelmét.

A CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,30MM 300M egy olyan termék, amelyet mindenkinek ajánlunk, aki szeret horgászni. Ez a zsinór kiváló minőségű, tartós és erős, így biztos lehet benne, hogy hosszú élettartamú és hatékony segítséget nyújt majd a horgászat során. A termék mérete 300 méter, így elegendő mennyiség áll rendelkezésedre ahhoz, hogy bármilyen horgászati kalandra felkészülj.

Ne habozz tovább, válaszd a CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,30MM 300M terméket, és élvezd a sikeres horgászat élményét!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák