CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,35MM 300M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30119-035
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 300 m

1790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30119-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 300 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 14,90 kg

Carp Expert UV zsinór

Az Energofish Kft. által forgalmazott legsikeresebb pontyozó zsinór, mely évek óta vezeti az eladási listát ebben a kategóriában.

A monofil zsinóroknál rendkívül fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenállóképesség. Nagyobb tavaink sóderes, homokos talaja ugyanis rendkívüli módon próbára teszik a zsinórt. A monofil zsinórok közül a keményebbek azok, amelyek jobban bírják a komolyabb terheléseket.

Jelen Carp Expert zsinór UV-elleni védelmet biztosító bevonattal rendelkezik, a napfény károsító hatásának sokáig ellenáll, jelentősen megnövelve ezzel a zsinór élettartamát.

Alkalmazhatjuk finom és nehéz pontyozásra is, mert 0,17-től 0,35 mm-ig, széles méretszortimentben elérhető.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,35MM 300M' a horgászok egyik legjobb barátja lehet a vízparton. Az UV-álló zsinór hosszú élettartamot biztosít, mivel az UV-sugárzástól védve megakadályozza a zsinór gyors romlását és elvékonyodását. A zsinór anyaga rendkívül ellenálló, ami lehetővé teszi a nagyobb halak biztonságos és hatékony fogását is.

A 0,35 mm átmérőjű zsinór tökéletesen alkalmas a nagyobb halak fogására, de a kisebb halak is biztonságosan kerülhetnek a horgászok partra. A 300 méter hosszúságú zsinór lehetővé teszi, hogy a horgászok messzebbre dobjanak, és biztosak lehessenek abban, hogy a zsinór nem fog elszakadni és nem fog vékonyodni.

A CARP EXPERT UV. monofil zsinór rendkívül rugalmas, és a halak mozgását követve húzódik, ami lehetővé teszi a halak biztonságos fogását és a horgászok számára a nagyobb élményt. A zsinór színe áttetsző, így a halak észrevételezése nehezebb, és a horgászok a lehető legközelebb kerülhetnek a halakhoz.

A CARP EXPERT UV. monofil zsinór sokoldalúan használható, és alkalmas különböző horgászmódszerekhez. A zsinór kiváló minősége és tartóssága miatt a horgászok hosszú időn keresztül élvezhetik a halászat élményét anélkül, hogy aggódnának a zsinór elszakadása miatt.

Összességében a CARP EXPERT UV. monofil zsinór 0,35MM 300M egy kiváló minőségű és tartós termék, amely lehetővé teszi a horgászok számára a nagyobb halak biztonságos fogását és a horgászat élményét. A zsinór áttetsző színe és rugalmassága miatt sokoldalúan használható, és alkalmas különböző horgászmódszerekhez. A horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ez a zsinór hosszú élettartamot biztosít, és segítségével élményekben gazdag horgászatban lehet részük.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák