CARP EXPERT UV 0,17MM 150M monofil zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30118-017
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,17
Zsinór hossza: 150 m

1050 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30118-017
Átmérő: 0,17 mm
Hossz: 150 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 3,90 kg

Carp Expert UV zsinór

Az Energofish Kft. által forgalmazott legsikeresebb pontyozó zsinór, mely évek óta vezeti az eladási listát ebben a kategóriában.

A monofil zsinóroknál rendkívül fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenállóképesség. Nagyobb tavaink sóderes, homokos talaja ugyanis rendkívüli módon próbára teszik a zsinórt. A monofil zsinórok közül a keményebbek azok, amelyek jobban bírják a komolyabb terheléseket.

Jelen Carp Expert zsinór UV-elleni védelmet biztosító bevonattal rendelkezik, a napfény károsító hatásának sokáig ellenáll, jelentősen megnövelve ezzel a zsinór élettartamát.

Alkalmazhatjuk finom és nehéz pontyozásra is, mert 0,17-től 0,35 mm-ig, széles méretszortimentben elérhető.

A horgászat egy olyan sport, amely nagyban függ a felszereléstől és az eszközöktől. A CARP EXPERT UV 0,17MM 150M monofil zsinór pedig egy olyan termék, amely biztosítja, hogy a horgász mindig a legjobb eszközökkel rendelkezzen. Ez a zsinór a CARP EXPERT márka egyik legjobb terméke, amely sok hasznos funkciót és előnyt kínál minden horgász számára.

A CARP EXPERT UV 0,17MM 150M monofil zsinór nem csak a horgászat során nyújt kiváló teljesítményt, hanem a környezetvédelem szempontjából is nagyon fontos. Ez a zsinór ugyanis rendkívül környezetbarát anyagból készült, amely nem árt az élővilágnak és a természetnek. Ezért a CARP EXPERT UV 0,17MM 150M monofil zsinór használata nem csak a horgászat élményét fokozza, hanem a természet megóvásához is hozzájárul.

Az UV ellenálló anyagból készült CARP EXPERT UV 0,17MM 150M monofil zsinór hosszú élettartamú és tartós termék, amely ellenáll a környezeti hatásoknak és a horgászat során fellépő erőhatásoknak is. Az anyag kiváló minősége biztosítja, hogy a zsinór nem szakad el, nem szakad szét, és nem veszít el az eredeti tartósságából. Ez garantálja, hogy a horgász minden alkalommal eredményesen használhatja a zsinórt, és élvezheti a horgászatot.

A CARP EXPERT UV 0,17MM 150M monofil zsinór kiváló minőségű, nagy szakítószilárdságú anyagból készült, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagyobb halakat is fogjon. A zsinór vastagsága 0,17 mm, és 150 méter hosszú, így hosszú ideig használható. Ennek köszönhetően a horgászat során kevesebbszer kell kicserélni a zsinórt, így időt és pénzt takarít meg a horgász.

Az UV ellenálló anyagból készült CARP EXPERT UV 0,17MM 150M monofil zsinór nem csak tartós és környezetbarát, hanem könnyen használható is. A zsinór könnyen csomózható, és a horgász könnyen beállíthatja a megfelelő hosszúságot. Ez a zsinór nagyszerű választás minden horgász számára, aki kényelmesen és hatékonyan szeretne horgászni.

A CARP EXPERT UV 0,17MM 150M monofil zsinór egy igazán kiváló termék a horgászok számára. Tartós, környezetbarát és könnyen használható, ami garantálja, hogy minden horgász élményt élvezhet a vízparton. Ha egy olyan terméket keresel, amely kiváló minőségű, tartós és segít abban, hogy nagyobb halakat fogj, akkor a CARP EXPERT UV 0,17MM 150M monofil zsinór a legjobb választás. Próbáld ki, és garantáltan elégedett leszel vele!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák