CARP EXPERT UV monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS

Készleten
Cikkszám: EF-30118-825
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 1000 m

3790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30118-825
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 8,50 kg
Az Energofish Kft. által forgalmazott legsikeresebb pontyozó zsinór, mely évek óta vezeti az eladási listát ebben a kategóriában. A monofil zsinóroknál rendkívül fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenállóképesség. Nagyobb tavaink sóderes, homokos talaja ugyanis rendkívüli módon próbára teszik a zsinórt. A monofil zsinórok közül a keményebbek azok, amelyek jobban bírják a komolyabb terheléseket. A Carp Expert zsinór UV-elleni védelmet biztosító bevonattal rendelkezik, a napfény károsító hatásának sokáig ellenáll, jelentősen megnövelve ezzel a zsinór élettartamát. Alkalmazhatjuk finom és nehéz pontyozásra is, mert 0,17-től 0,35-ig minden méretben kapható.

A CARP EXPERT UV monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS egy olyan zsinór, ami a horgászok számára készült. Ez a termék tökéletes választás azoknak a horgászoknak, akik szeretik a magas minőségű zsinórokat, és akiknek fontos, hogy a halak ne vegyék észre a zsinórt a vízben.

Ez a zsinór 0,25 mm vastagságú, és 1000 méter hosszú. Ez az ideális méret a horgászok számára, mert elég vastag ahhoz, hogy ne szakadjon el könnyen, de elég vékony ahhoz, hogy a halak ne vegyék észre a zsinórt a vízben.

A CARP EXPERT UV monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS egy olyan zsinór, ami UV-álló bevonattal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem fog elszíneződni, és nem fog elveszíteni a színét a napfény hatására.

Ez a zsinór nagyon könnyen kezelhető. Nagyon sima felületű, ami azt jelenti, hogy a zsinór könnyen kicsúszik a tekercsről, és nem fog összegabalyodni.

Ez a zsinór nagyon erős és tartós. A CARP EXPERT UV monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS nagyon ellenálló a csomózásnak és a kopásnak, így biztos lehetsz benne, hogy ez a zsinór hosszú ideig szolgálni fog.

Ez a zsinór nagyon sokféle halászmódszerhez használható. A CARP EXPERT UV monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS kiválóan alkalmas a pontyhorgászatra, de használható más halfajok horgászatára is.

Összességében, a CARP EXPERT UV monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS egy nagyon jó minőségű zsinór, amelyet a horgászok számára készítettek. Ez a zsinór nagyon erős, tartós és könnyen kezelhető. A UV-álló bevonat azt jelenti, hogy a zsinór nem fog elszíneződni, és nem fog elveszíteni a színét a napfény hatására. Ha szereted a magas minőségű zsinórokat, akkor ez a termék tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.07

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák