CARP EXPERT UV 0,25MM 150M monofil zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30118-025
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 150 m

1150 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30118-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 150 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 8,90 kg

Carp Expert UV zsinór

Az Energofish Kft. által forgalmazott legsikeresebb pontyozó zsinór, mely évek óta vezeti az eladási listát ebben a kategóriában.

A monofil zsinóroknál rendkívül fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenállóképesség. Nagyobb tavaink sóderes, homokos talaja ugyanis rendkívüli módon próbára teszik a zsinórt. A monofil zsinórok közül a keményebbek azok, amelyek jobban bírják a komolyabb terheléseket.

Jelen Carp Expert zsinór UV-elleni védelmet biztosító bevonattal rendelkezik, a napfény károsító hatásának sokáig ellenáll, jelentősen megnövelve ezzel a zsinór élettartamát.

Alkalmazhatjuk finom és nehéz pontyozásra is, mert 0,17-től 0,35 mm-ig, széles méretszortimentben elérhető.

A CARP EXPERT UV 0,25MM 150M monofil zsinór egy fantasztikus választás minden horgász számára, aki szereti a precíz és hatékony horgászatot. Ez a zsinór számos előnnyel rendelkezik, amelyekkel könnyebbé válik a halak fogása, és a horgászat sokkal élvezetesebbé válik.

Az első és talán a legfontosabb előnye ennek a zsinórnek az UV-stabilizált anyagból készült. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem fog elszíneződni, és nem veszíti el szilárdságát a napfény hatására, így hosszabb ideig használható. Az UV-stabilizációja miatt a zsinór színe is élénk és élénk marad, így könnyen észrevehető a vízben, ami segít a halak elkapásában.

A CARP EXPERT UV 0,25MM 150M monofil zsinór egy nagyon vékony és könnyű zsinór, ami könnyebbé teszi a horgászatot és csökkenti a vízellenállást. Az ilyen jellegű zsinórokat általában a pontyozó horgászok használják, mivel a finom zsinórok könnyen szövődnek a halak szájába, és lehetővé teszik a horgász számára, hogy könnyedén észlelje a kapást.

A zsinór hossza 150 méter, ami nagyon hasznos, ha hosszabb távolságra kell dobni a horogkal. Ez a hosszú zsinór lehetővé teszi a horgász számára, hogy elérje a távolabbi halakat, amelyeket korábban nem tudott elérni. A CARP EXPERT UV 0,25MM 150M monofil zsinór nagyon tartós és ellenálló, így kiválóan alkalmas nagy halak, például pontyok és amurok fogására.

A zsinór átmérője mindössze 0,25 mm, ami nagyon vékony és finom. Ez a zsinór átmérője ideális a pontyozó horgászok számára, akik szeretnék, hogy a horog könnyen bejusson a halak szájába. A finom zsinórral a horgászok könnyebben észlelhetik a kapást, és gyorsabban reagálhatnak a halakra.

A CARP EXPERT UV 0,25MM 150M monofil zsinór nagyon könnyen használható és kezelhető. Az ilyen típusú zsinórok általában nagyon sima felülettel rendelkeznek, így a zsinór egyszerűen kicsúszik a horgászbotból. A zsinórnak nincsenek csomói vagy csomói, így a horgászok könnyedén dobhatják a horogot a kívánt helyre.

Végső soron a CARP EXPERT UV 0,25MM 150M monofil zsinór egy fantasztikus választás minden horgász számára, aki szeretné hatékonyabbá tenni a horgászatot, és könnyedén el akarja kapni a nagy halakat. Ez a zsinór rendkívül tartós és ellenálló, és könnyen kezelhető, így ideális a kezdő és tapasztalt horgászok számára egyaránt. Ha keresel egy jó minőségű zsinórt, amely megbízható és hatékony, akkor a CARP EXPERT UV 0,25MM 150M monofil zsinór az a választás, amit keresel!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák