CARP EXPERT UV monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS

Készleten
Cikkszám: EF-30118-830
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 1000 m

3790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30118-830
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 12,10 kg
Az Energofish Kft. által forgalmazott legsikeresebb pontyozó zsinór, mely évek óta vezeti az eladási listát ebben a kategóriában. A monofil zsinóroknál rendkívül fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenállóképesség. Nagyobb tavaink sóderes, homokos talaja ugyanis rendkívüli módon próbára teszik a zsinórt. A monofil zsinórok közül a keményebbek azok, amelyek jobban bírják a komolyabb terheléseket. A Carp Expert zsinór UV-elleni védelmet biztosító bevonattal rendelkezik, a napfény károsító hatásának sokáig ellenáll, jelentősen megnövelve ezzel a zsinór élettartamát. Alkalmazhatjuk finom és nehéz pontyozásra is, mert 0,17-től 0,35-ig minden méretben kapható.

Ha szereted a horgászatot, akkor tudod, hogy a megfelelő felszerelés elengedhetetlen. A CARP EXPERT UV monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS kiváló minőségű zsinór, amelyet a legjobb horgászok is használnak. Ezt a terméket a CARP EXPERT márka jegyzi, amely az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb horgászmárka a piacon.

A zsinór anyaga kiváló minőségű, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a lehető legnagyobb halakat is kifogják. A zsinór vastagsága 0,30 mm, ami tökéletes a nagyobb halakhoz. A zsinór hossza 1000 méter, ami elegendő ahhoz, hogy sok alkalommal használhassuk. A zsinór fém dobozban érkezik, amely megvédi a zsinórt a károsodástól és a szennyeződésektől.

Az egyik legnagyobb előnye a CARP EXPERT UV monofil zsinórnak az UV sugárzásra való érzékenysége. Ez azt jelenti, hogy a zsinór a napfény hatására fluoreszkál, így könnyen látható, még a vízben lévő halak számára is. Ez a tulajdonság különösen hasznos lehet az éjszakai horgászat során, amikor a zsinór láthatósága kulcsfontosságú.

A CARP EXPERT UV monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS másik előnye a tartóssága. A zsinór anyaga erős és időjárásálló, így nem kell aggódnunk a zsinór szakadása miatt. Ez különösen fontos, ha nagyobb halakat akarunk kifogni.

A zsinór használata nagyon egyszerű. Csak csomózni kell és készen is vagyunk. A zsinór könnyen húzható, így nem kell aggódnunk az akadások miatt. És ha véletlenül megsérül a zsinór, akkor sem kell aggódnunk, mert a fém dobozban tárolva könnyen cserélhetjük.

Összességében a CARP EXPERT UV monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS egy kiváló minőségű zsinór, amely minden horgász számára ajánlott. A UV sugárzásra való érzékenysége és a tartóssága miatt különösen előnyös. Ha szereted a horgászatot, akkor biztosan értékelni fogod ezt a kiváló minőségű zsinórt.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.63

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák