CARP EXPERT UV 0,30MM 150M monofil zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30118-030
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 150 m

1150 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30118-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 150 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 12,50 kg

Carp Expert UV zsinór

Az Energofish Kft. által forgalmazott legsikeresebb pontyozó zsinór, mely évek óta vezeti az eladási listát ebben a kategóriában.

A monofil zsinóroknál rendkívül fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenállóképesség. Nagyobb tavaink sóderes, homokos talaja ugyanis rendkívüli módon próbára teszik a zsinórt. A monofil zsinórok közül a keményebbek azok, amelyek jobban bírják a komolyabb terheléseket.

Jelen Carp Expert zsinór UV-elleni védelmet biztosító bevonattal rendelkezik, a napfény károsító hatásának sokáig ellenáll, jelentősen megnövelve ezzel a zsinór élettartamát.

Alkalmazhatjuk finom és nehéz pontyozásra is, mert 0,17-től 0,35 mm-ig, széles méretszortimentben elérhető.

A CARP EXPERT UV 0,30MM 150M monofil zsinór egy olyan kiváló minőségű horgászzsinór, amely biztosítja a tökéletes csalizást és a maximális érzékenységet. Az UV álló technológiának köszönhetően a zsinór sokkal ellenállóbb és tartósabb, mint a hagyományos zsinórok. Ez a zsinór ideális választás mindenféle horgászatra, beleértve a ponty, a süllő vagy a harcsa horgászatát is.

A CARP EXPERT UV 0,30MM 150M monofil zsinór nagyon könnyű kezelni, ami nagyon fontos a horgászat során. A zsinór magas kopásállósággal és erősített anyaggal rendelkezik, amely garantálja az erős horgászati ​​tapasztalatot. A zsinór hosszú élettartammal rendelkezik, így azok a horgászok, akik sok időt töltenek a vízparton, garantáltan értékelni fogják a tartósságát.

A CARP EXPERT UV 0,30MM 150M monofil zsinór átmérője 0,30 mm, amely lehetővé teszi a könnyű és hatékony horgászatot. A hosszúsága 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy elég zsinórt biztosítson a horgászat során. A zsinór színe sötétzöld, amely a vízben szinte láthatatlan lesz, így a halak nehezebb lesznek észrevenni a zsinórt.

A CARP EXPERT UV 0,30MM 150M monofil zsinór előnyei közé tartozik az, hogy a zsinór UV álló technológiával rendelkezik, amely ellenáll a napfénynek és a káros ultraibolya sugaraknak. Ez a tulajdonság biztosítja, hogy a zsinór sokkal hosszabb ideig tartós marad, mert nem bomlik le a napfény hatására. Az UV álló technológia ezenkívül biztosítja, hogy a zsinór színe sokáig megmarad, így könnyen felismerhető marad a vízben.

A CARP EXPERT UV 0,30MM 150M monofil zsinór további előnyei közé tartozik a nagy teherbírás. A zsinór ellenáll a nagy nyomásnak, ami azt jelenti, hogy a nagyobb halakat is könnyedén kifoghatod vele. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, ami biztosítja, hogy nem szakad el hirtelen erőhatások hatására.

Összességében a CARP EXPERT UV 0,30MM 150M monofil zsinór egy remek választás a horgászok számára. Az UV álló technológia, a könnyű kezelhetőség, a nagy teherbírás és a hosszú élettartam biztosítja, hogy ez a zsinór a horgászat során megbízható társad lesz. Ha te is szeretnél horgászni egy tartós és megbízható zsinórral, akkor a CARP EXPERT UV 0,30MM 150M monofil zsinór a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák