CARP EXPERT UV 0,35MM 150M monofil zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30118-035
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 150 m

1250 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30118-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 150 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 14,90 kg

Carp Expert UV zsinór

Az Energofish Kft. által forgalmazott legsikeresebb pontyozó zsinór, mely évek óta vezeti az eladási listát ebben a kategóriában.

A monofil zsinóroknál rendkívül fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenállóképesség. Nagyobb tavaink sóderes, homokos talaja ugyanis rendkívüli módon próbára teszik a zsinórt. A monofil zsinórok közül a keményebbek azok, amelyek jobban bírják a komolyabb terheléseket.

Jelen Carp Expert zsinór UV-elleni védelmet biztosító bevonattal rendelkezik, a napfény károsító hatásának sokáig ellenáll, jelentősen megnövelve ezzel a zsinór élettartamát.

Alkalmazhatjuk finom és nehéz pontyozásra is, mert 0,17-től 0,35 mm-ig, széles méretszortimentben elérhető.

A CARP EXPERT UV 0,35MM 150M monofil zsinór egy kiváló minőségű zsinór, amely kifejezetten a horgászok számára lett kifejlesztve. Ez a zsinór nagyon tartós és megbízható, így ideális választás minden horgász számára, aki szeretne biztos lenni abban, hogy a zsinórja képes lesz kibírni a nehezebb halakat is.

Az elsődleges előnye ennek a zsinórnak az UV állóság. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem fog elszíneződni vagy elhalványulni a napfény hatására, így hosszú távon is megőrzi a színét és az eredeti állapotát. Ez különösen fontos a horgászok számára, akik sok időt töltenek a vízparton, és akiknek a felszerelése sokat ki van téve az időjárás viszontagságainak.

A CARP EXPERT UV 0,35MM 150M monofil zsinór a méretének köszönhetően ideális mindenféle horgászathoz. A zsinór átmérője 0,35 mm, és 150 méter hosszú, így elegendő hosszúságú ahhoz, hogy bármilyen horgászatot le lehessen vele bonyolítani. A zsinór tartósságának köszönhetően ideális választás a nehezebb halak horgászatához is.

Ezenkívül, a CARP EXPERT UV 0,35MM 150M monofil zsinór nagyon könnyen kezelhető és nagyon jól csúszik a vezetőgyűrűkön. Ez nagyon fontos a horgászok számára, akiknek gyorsan kell reagálniuk a halak hirtelen mozdulataira és gyorsan kell befejezniük a halak kifogását.

Összességében, a CARP EXPERT UV 0,35MM 150M monofil zsinór egy nagyon jó minőségű zsinór, amely minden horgász számára ajánlott. Tartós, megbízható, könnyen kezelhető és nagyon jól csúszik a vezetőgyűrűkön. Ha egy jó minőségű zsinórra van szükséged, amely biztosítja a sikeres halászatot, akkor a CARP EXPERT UV 0,35MM 150M monofil zsinór a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák