CARP EXPERT UV monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS

Készleten
Cikkszám: EF-30118-840
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,40
Zsinór hossza: 1000 m

4290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30118-840
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 18,70 kg
Az Energofish Kft. által forgalmazott legsikeresebb pontyozó zsinór, mely évek óta vezeti az eladási listát ebben a kategóriában. A monofil zsinóroknál rendkívül fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenállóképesség. Nagyobb tavaink sóderes, homokos talaja ugyanis rendkívüli módon próbára teszik a zsinórt. A monofil zsinórok közül a keményebbek azok, amelyek jobban bírják a komolyabb terheléseket. A Carp Expert zsinór UV-elleni védelmet biztosító bevonattal rendelkezik, a napfény károsító hatásának sokáig ellenáll, jelentősen megnövelve ezzel a zsinór élettartamát. Alkalmazhatjuk finom és nehéz pontyozásra is, mert 0,17-től 0,35-ig minden méretben kapható.

A CARP EXPERT UV monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS egy fantasztikus választás a horgászok számára, akik szeretnék javítani a fogásukat. Ez a zsinór magas minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és az UV sugárzásnak is. Az UV sugárzásnak való ellenállása biztosítja, hogy a zsinór hosszabb ideig megőrzi színét, és nem halványul el a napfény hatására.

A CARP EXPERT UV monofil zsinór 0,40MM vastagságú, amely nagyon rugalmas és tartós. A vastagsága miatt könnyen használható, akár hosszabb távolságokra is. Az 1000 méter hosszú zsinór lehetővé teszi, hogy több alkalommal is használjuk, így a horgászoknak nem kell gyakran cserélni a zsinórt, amely időt és pénzt takarít meg.

A CARP EXPERT UV monofil zsinór 0,40MM FÉMDOBOZOS kiváló minőségű, amely gyorsan süllyed a vízben, és nem lebeg fel a felszínre. Ez biztosítja, hogy a csalit a kívánt mélységbe helyezzük el, így növelve az esélyeit a fogásra. A zsinórnak nagyon jó a csomózási tulajdonsága, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a csomó meglazulásával kapcsolatban.

A CARP EXPERT UV monofil zsinór 0,40MM FÉMDOBOZOS nagyon könnyen használható, és biztosítja a horgászok számára a maximális kényelmet. A zsinórnak nincsenek zavaró memóriahatásai, így nem fog összegabalyodni vagy összekuszálódni. Az anyag összetétele is megakadályozza az elszakadást, így a horgászok számára biztosítja a biztonságot.

A CARP EXPERT UV monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS kiváló választás minden horgász számára, aki szeretné javítani a fogását. A zsinór mérete 0,40 mm vastagságú, és 1000 méter hosszú, ami azt jelenti, hogy ezzel a zsinórral a horgászok sokáig tudnak dolgozni. A zsinór kiváló minőségű, és gyorsan süllyed a vízbe, így biztosítva a maximális hatékonyságot a horgászat során.

A CARP EXPERT UV monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS egy kiváló választás minden horgász számára, aki szeretné javítani a fogását, és biztosítani a maximális kényelmet és biztonságot a horgászat során. A zsinór magas minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és az UV sugárzásnak, így biztosítva a maximális tartósságot és élettartamot. Válaszd a CARP EXPERT UV monofil zsinórt, és élvezd a sikeres horgászat élményét!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák