CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,20MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30120-020
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 300 m

1790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30120-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 5,40 kg
Az UV Fluosárga színű, lágy monofil zsinór a bojlis horgászok kedvence. A zsinór különleges felületkezelésnek köszönhetően rendkívül ellenálló a nap károsító hatásaival szemben. A kiváló minőségű zsinór erős és strapabíró, tökéletes UV védelmet ellátott, miközben a zsinór megőrzi eredeti tulajdonságait. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe sötétben, a fejlámpa fényénél is tökéletesen látszik, így fárasztáskor tisztában lehetünk a hal tartózkodási helyével és irányával. A zsinór anyaga kellően lágy, így a legbonyolultabb kötéseket is tökéletesen végre tudjuk hajtani. Szakítószilárdsága ugyanakkor kiemelkedően magas, ezért elég lehet a kisebb átmérő is, így finomíthatjuk szerelékünket.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,20MM 300M egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a CARP EXPERT márkájú termékek rajongói számára terveztek. A zsinór különlegessége, hogy UV-sugárzás hatására ragyogóan fénylik, így még a legkisebb világítás mellett is könnyen észrevehető és követhető a vízben. Ez különösen hasznos lehet az éjszakai vagy homályos körülmények között horgászóknak.

A zsinór átmérője 0,20 mm, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén és hatékonyan kezeljék, még a legnagyobb halak esetében is. A zsinór hossza 300 méter, amely elegendő ahhoz, hogy az átlagos horgászok számára több alkalomra is elegendő legyen. Az ilyen hosszú zsinórnak köszönhetően, a horgászok nem kell aggódniuk a zsinór gyors elfogyása miatt, ami nagyon fontos a hosszabb horgászatok során.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór nagyon ellenálló és tartós, ami azt jelenti, hogy képes ellenállni a halak és más károsodások okozta nyomásnak. Az ellenálló képessége miatt, a zsinór kevésbé lesz hajlamos a törésre, így a horgászok kevesebb időt töltenek a zsinórcserével, és több időt tölthetnek a halak fogásával.

A zsinór könnyen kezelhető és nagyon sima, ami azt jelenti, hogy a horgászoknak kevesebb problémájuk lesz a zsinór elakadásával vagy a horgászok körében ismert, úgynevezett "gubancolódással". A sima felület garantálja, hogy a zsinór könnyen átcsúszik a vezetőgyűrűkön, így a horgászok mindig képesek lesznek a halakat a partra húzni.

Az UV-sugárzás hatása alatt ragyogó zsinór a horgászat során különleges élményt nyújt a horgászoknak, különösen az éjszakai horgászatok során. Ezzel az egyedülálló zsinórral a horgászok könnyen megtalálhatják a halakat még a legnehezebb körülmények között is. A ragyogó zsinór nagyon hatékony a halak megfogásában és a horgászoknak lehetővé teszi, hogy elérjék az áhított eredményeket.

Összefoglalva, a CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,20MM 300M a horgászok számára kiváló minőségű termék, amely ideális a halak megfogásához a legnehezebb körülmények között is. A zsinór nagyon tartós és ellenálló, ami garantálja, hogy a horgászok minden alkalommal sikeresen fogják a halakat. A zsinór sima felülete és könnyű kezelése garantálja, hogy a horgászok minden alkalommal zavartalanul horgászhatnak. A ragyogó zsinór pedig különleges élményt nyújt a horgászoknak, és segít megtalálni a halakat még a legnehezebb körülmények között is. Ha igazán hatékony zsinórra van szükséged, akkor a CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,20MM 300M az ideális választás a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák