CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS

Készleten
Cikkszám: EF-30120-825
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 1000 m

4790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30120-825
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 8,90 kg
Az UV Fluosárga színű, lágy monofil zsinór a bojlis horgászok kedvence. A zsinór különleges felületkezelésének köszönhetően rendkívül ellenálló a nap károsító sugaraival szemben. A kiváló minőségű zsinór erős és strapabíró, tökéletes UV védelmet biztosít anélkül, hogy megváltozatná a zsinór eredeti tulajdonságait. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe, különösen éjszaka, lehetővé teszi a végszerelék helyzetének megállapítását, a megakasztott hal mozgásának követését.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS egy igazán kiváló minőségű zsinór, amely minden horgász számára nagy segítséget jelenthet a vízparton. A zsinór rendkívül tartós és strapabíró, így a legnagyobb halakat is biztonsággal lehet vele fogni.

Az UV FLUO technológiának köszönhetően a zsinór mélyen beszivárog a vízbe, így még az árnyékos, homályos vízben is észrevehetővé válik a halak számára. Ez lehetővé teszi, hogy a horgászok sikeresen csalizzák a halakat, és könnyebben elérjék a kívánt eredményeket.

A zsinór 0,25 mm vastagságú, ami ideális méret a horgászathoz. A 1000 méteres tekercs elegendő a hosszabb távú horgászathoz is, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór idő előtti elfogyása miatt. A fém doboz pedig biztosítja a zsinór védelmét és hosszabb élettartamát.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS minden horgász számára egyaránt ajánlott. A minősége és tartóssága miatt a zsinór a legnehezebb helyzetekben is biztonságot nyújt a horgásznak. A zsinór a legjobb választás a kalandvágyó horgászok számára, akik szeretnének sikeresen fogni nagy halakat.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS egy olyan termék, amely érdemes a befektetésre. Az ára ugyan magasabb lehet, mint a többi zsinór ára, de a minősége és tartóssága miatt a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy hosszú távon kiváló eredményeket érnek el vele. Ha azt szeretnéd, hogy minden horgászatod sikeres legyen, akkor a CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,25MM 1000M FÉMDOBOZOS az, amire szükséged van.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák