CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,25MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30120-025
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 300 m

1790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30120-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 8,90 kg
Az UV Fluosárga színű, lágy monofil zsinór a bojlis horgászok kedvence. A zsinór különleges felületkezelésnek köszönhetően rendkívül ellenálló a nap károsító hatásaival szemben. A kiváló minőségű zsinór erős és strapabíró, tökéletes UV védelmet ellátott, miközben a zsinór megőrzi eredeti tulajdonságait. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe sötétben, a fejlámpa fényénél is tökéletesen látszik, így fárasztáskor tisztában lehetünk a hal tartózkodási helyével és irányával. A zsinór anyaga kellően lágy, így a legbonyolultabb kötéseket is tökéletesen végre tudjuk hajtani. Szakítószilárdsága ugyanakkor kiemelkedően magas, ezért elég lehet a kisebb átmérő is, így finomíthatjuk szerelékünket.

Ha horgászatra adod a fejed, akkor biztosan tisztában vagy azzal, hogy milyen fontos szerepet játszik a megfelelő felszerelés. A CARP EXPERT márkájú UV FLUO monofil zsinór 0,25MM 300M a horgászcikkek között az egyik legjobb választás, amely biztosítja a nyugodt és eredményes horgászatot. A CARP EXPERT zsinór minőségi anyagokból készült, amelyeknek köszönhetően magas szakítószilárdsággal rendelkezik. A zsinór kiváló minőségű, amely megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,25MM 300M egy olyan termék, amelyet a horgászok értékelnek. A zsinór nagyon rugalmas, ami azt jelenti, hogy nem fog megrepedni vagy megsérülni, ha hirtelen nagy nyomásnak van kitéve. A CARP EXPERT zsinór szintén nagyon ellenálló, amely megakadályozza a törést és a behúzás közbeni szakadást. A zsinór nagyon könnyen csúszik a vezetőkön, ami lehetővé teszi az egyszerű és hatékony behúzást.

Az UV FLUO technológia alkalmazása a zsinór készítésekor lehetővé teszi, hogy a zsinór világítson a sötétben. Ez nagyon hasznos lehet az éjszakai horgászat során, és segít megkönnyíteni a horgászatot a sötétben. Az UV FLUO technológia nemcsak a zsinór világítását biztosítja, hanem a zsinór kopásállóságát is növeli.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,25MM 300M méretei nagyon fontosak, és a horgászok számára nagyon fontos információk. A zsinór 300 méter hosszú és 0,25 mm vastag. Ez a méret nagyon praktikus a horgászok számára, mivel lehetővé teszi a hosszabb behúzást, és lehetővé teszi a nagyobb halak megfogását.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,25MM 300M egy olyan termék, amelyet a horgászok imádni fognak. A zsinór minőségi anyagokból készül, amelyek garantálják a hosszú élettartamot. A zsinór nagyon rugalmas és ellenálló, ami lehetővé teszi a hatékony és eredményes horgászatot. Az UV FLUO technológia csak tovább növeli a termék értékét, és hasznos lehet az éjszakai horgászat során. Ha minőségi zsinórra van szükséged, akkor a CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,25MM 300M a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák