CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30120-830
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 1000 m

4790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30120-830
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 12,50 kg
Az UV Fluosárga színű, lágy monofil zsinór a bojlis horgászok kedvence. A zsinór különleges felületkezelésének köszönhetően rendkívül ellenálló a nap károsító sugaraival szemben. A kiváló minőségű zsinór erős és strapabíró, tökéletes UV védelmet biztosít anélkül, hogy megváltozatná a zsinór eredeti tulajdonságait. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe, különösen éjszaka, lehetővé teszi a végszerelék helyzetének megállapítását, a megakasztott hal mozgásának követését.

A horgászat egy igazán pihentető és élménydús hobbi, amelyet nemcsak a természet szeretete, hanem a kihívások és a technikai tudás fejlesztése is motivál. Azonban, ahhoz hogy a horgászat igazán élvezetes legyen, fontos a megfelelő felszerelés használata. A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász igényeit kielégíti.

Ez a monofil zsinór a CARP EXPERT márkától származik, amely ismert a minőségi horgászfelszerelések gyártójaként. A zsinór fő előnye a magas minőségű anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a hatékonyságot. A zsinór hossza 1000 méter, ami elegendő ahhoz, hogy hosszabb idő után is használható legyen. A zsinór vastagsága 0,30 mm, ami ideális a nagyobb halakhoz való horgászathoz.

Az UV FLUO monofil zsinór rendkívül jól látható a vízben, ami nagyon fontos, ha a horgász a víz felszínén horgászik. Az erős fluoreszkáló színnek köszönhetően a halak könnyen észreveszik a zsinórt, így a horgász nagyobb eséllyel tudja elkapni a kívánt halat. Emellett a zsinór UV sugárzásnak is ellenálló, ami jelentős előnyt biztosít a horgászat során.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS a horgászat minden típusához megfelelő, legyen szó álló vagy folyóvízi horgászatról. Könnyen csomózható, így a horgász könnyedén alkalmazhatja a különböző horgásztechnikákat. A zsinór erős, és ellenáll az időjárási viszontagságoknak, így hosszú élettartama van.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS egy olyan kiváló minőségű termék, amelyet minden horgász ajánlhat. A zsinór magas minősége, a könnyű használhatóság, és a nagyobb halakhoz való alkalmazkodás miatt különösen vonzó a halászok számára. Ha a horgászat az életed része, és szeretnéd a lehető legjobb eredményeket elérni, akkor a CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS a te választásod.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.06

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák