CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,30MM 300M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30120-030
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 300 m

1990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30120-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 12,50 kg
Az UV Fluosárga színű, lágy monofil zsinór a bojlis horgászok kedvence. A zsinór különleges felületkezelésnek köszönhetően rendkívül ellenálló a nap károsító hatásaival szemben. A kiváló minőségű zsinór erős és strapabíró, tökéletes UV védelmet ellátott, miközben a zsinór megőrzi eredeti tulajdonságait. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe sötétben, a fejlámpa fényénél is tökéletesen látszik, így fárasztáskor tisztában lehetünk a hal tartózkodási helyével és irányával. A zsinór anyaga kellően lágy, így a legbonyolultabb kötéseket is tökéletesen végre tudjuk hajtani. Szakítószilárdsága ugyanakkor kiemelkedően magas, ezért elég lehet a kisebb átmérő is, így finomíthatjuk szerelékünket.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór minden horgász számára kiváló választás lehet. Ez a zsinór különleges tulajdonságai miatt az egyik legkedveltebb termék a piacon. Az UV FLUO technológia alkalmazása lehetővé teszi, hogy a zsinór erős és tartós legyen, miközben a horgászok számára könnyen látható. A zsinór színe világos, így akár a víz felszíne alatt is jól látható, ezáltal a horgászoknak könnyebb dolguk van a halak követésében.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,30mm vastagságú és 300 méter hosszúságú, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy a horgászok akár több alkalommal is használhassák. A vastagsága miatt a zsinór erős és tartós, így a horgászoknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy a halak megszakítják. A zsinór kiválóan alkalmas olyan területeken való horgászatra, ahol nagyobb halak élnek, vagy ahol a víz áramlása nagyobb.

Az UV FLUO technológia alkalmazása speciális képességeket ad a zsinórnak. A zsinór által kibocsátott, speciális fény hatására a halak jobban látják a csalit. A zsinór ugyanakkor a vízben is jól látható, így a horgászoknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy a zsinórt nem látják a vízben. Az UV FLUO technológia alkalmazása révén a zsinór színe nem halványul el, így a horgászoknak nem kell időnként cserélni a zsinórt.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór kiváló választás minden horgász számára. A zsinór erős és tartós, és hosszú élettartamú, így a horgászoknak nem kell aggódniuk amiatt, hogy a zsinór megszakad. Az UV FLUO technológia alkalmazása miatt a zsinór jól látható, így a horgászoknak könnyebb dolguk van a halak követésében. A zsinór által kibocsátott, speciális fény hatására a halak jobban látják a csalit, így a horgászok nagyobb sikert érhetnek el a horgászat során. A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór kiváló minőségű, és megfizethető áron elérhető minden horgász számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák