CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,35MM 1000M FÉMDOBOZOS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30120-835
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 1000 m

5190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30120-835
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 14,90 kg
Az UV Fluosárga színű, lágy monofil zsinór a bojlis horgászok kedvence. A zsinór különleges felületkezelésének köszönhetően rendkívül ellenálló a nap károsító sugaraival szemben. A kiváló minőségű zsinór erős és strapabíró, tökéletes UV védelmet biztosít anélkül, hogy megváltozatná a zsinór eredeti tulajdonságait. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe, különösen éjszaka, lehetővé teszi a végszerelék helyzetének megállapítását, a megakasztott hal mozgásának követését.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,35MM 1000M FÉMDOBOZOS egy nagyszerű választás minden olyan horgász számára, aki szereti a nagy fogásokat és a hatékony felszereléseket. Ez az UV flouros zsinór különleges anyagának köszönhetően nagyon tartós és erős, így akár a legnagyobb pontyokat is biztonságosan kifoghatod vele.

Az 1000 méter hosszúságú zsinór lehetővé teszi, hogy hosszú távra is tervezd horgászatodat, így nem kell aggódnod a zsinór fogyása miatt. A 0,35 mm vastagság pedig megfelelően vastag ahhoz, hogy a nagyobb halakat is biztonságosan kifogd, ugyanakkor elég vékony ahhoz, hogy észrevétlen maradjon a vízben.

Az UV flouros anyag egy különleges anyag, amely nagyon jól látható a vízben, így nagyon hatékony a halak csalogatására. Az UV fény hatására a zsinór színe intenzívebbé válik, ami nagyon vonzza a halakat. Ezenkívül az UV flouros anyag megnöveli a zsinór élettartamát is, mivel ellenállóbb a környezeti hatásokkal szemben.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,35MM 1000M FÉMDOBOZOS kiváló minőségű fém dobozban érkezik, amely biztosítja, hogy a zsinór ne sérüljön szállítás közben, és mindig könnyen elérhető legyen a horgászat során. A fém doboz stílusos és praktikus, így nem csak hasznos, hanem szép kiegészítője lehet horgászfelszerelésednek.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,35MM 1000M FÉMDOBOZOS egy nagyszerű választás minden horgász számára, aki szeretne nagy fogásokat elérni. Az UV flouros anyag nagyon hatékony a halak csalogatására, és a zsinór tartóssága és erőssége biztosítja, hogy még a legnagyobb halakat is biztonságosan kifogd vele. A 1000 méter hosszúság és a 0,35 mm vastagság pedig megfelelően nagyok ahhoz, hogy hosszú távú és hatékony horgászatot biztosítson. Ha szereted a hatékony és tartós horgászfelszereléseket, akkor a CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,35MM 1000M FÉMDOBOZOS a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák