CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30120-840
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,4
Zsinór hossza: 1000 m

5390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30120-840
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 18,70 kg
Az UV Fluosárga színű, lágy monofil zsinór a bojlis horgászok kedvence. A zsinór különleges felületkezelésének köszönhetően rendkívül ellenálló a nap károsító sugaraival szemben. A kiváló minőségű zsinór erős és strapabíró, tökéletes UV védelmet biztosít anélkül, hogy megváltozatná a zsinór eredeti tulajdonságait. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe, különösen éjszaka, lehetővé teszi a végszerelék helyzetének megállapítását, a megakasztott hal mozgásának követését.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS egy olyan remek minőségű horgászzsinór, amelyet a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készítettek. A zsinór mérete 0,40 mm, ami azt jelenti, hogy nagyon erős és biztonságos. A 1000 méteres hosszúság lehetővé teszi, hogy hosszú távú horgászatokat végezzen, anélkül, hogy aggódnia kellene a zsinór kimerülése miatt.

Az UV FLUO technológiának köszönhetően, a zsinór fényesebb és élénkebb színeket kapott, így könnyebb észrevenni a vízben, és a halak is felkaphatják a csalit. A zsinór könnyen felfűzhető és feltekerhető, így nagyon kényelmes használni.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór kifejezetten a horgászok számára készült, akik a legjobb minőséget és megbízhatóságot keresik. A zsinór nagyon erős, így bármilyen méretű halat biztonságosan kifoghat vele. Az UV FLUO technológia szintén nagyon előnyös, mivel segít a halak felkeltésében, ami nagyon fontos a sikerhez.

A zsinór fém dobozban érkezik, ami nagyon praktikus, mivel könnyen tárolható és szállítható. A doboz védi a zsinórt a károsodástól és az időjárás viszontagságaitól. Ez is azt mutatja, hogy a CARP EXPERT nagyon figyel a részletekre és a minőségre.

Összefoglalva, a CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS egy olyan kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a legjobb anyagok felhasználásával készítettek. Az UV FLUO technológia nagyon előnyös, és segít a halak felkeltésében. A zsinór nagyon erős és biztonságos, így bármilyen méretű halat biztonságosan kifoghat vele. A fém doboz védi a zsinórt a károsodástól és az időjárás viszontagságaitól, így nagyon praktikus. Ha minőségi horgászzsinórra van szükséged, akkor a CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉMDOBOZOS remek választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák