CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,40MM 300M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30120-040
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,4
Zsinór hossza: 300 m

2190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30120-040
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 18,70 kg
Az UV Fluosárga színű, lágy monofil zsinór a bojlis horgászok kedvence. A zsinór különleges felületkezelésnek köszönhetően rendkívül ellenálló a nap károsító hatásaival szemben. A kiváló minőségű zsinór erős és strapabíró, tökéletes UV védelmet ellátott, miközben a zsinór megőrzi eredeti tulajdonságait. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe sötétben, a fejlámpa fényénél is tökéletesen látszik, így fárasztáskor tisztában lehetünk a hal tartózkodási helyével és irányával. A zsinór anyaga kellően lágy, így a legbonyolultabb kötéseket is tökéletesen végre tudjuk hajtani. Szakítószilárdsága ugyanakkor kiemelkedően magas, ezért elég lehet a kisebb átmérő is, így finomíthatjuk szerelékünket.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,40MM 300M egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely megfelelő választás lehet minden horgász számára. A termék előnyei közé tartozik az erős és tartós anyag, amelyből készült, ami biztosítja, hogy a zsinór hosszú távon is kiválóan működjön. A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór UV-reaktív anyagból készült, amely a víz alatt jelentős előnyöket biztosít a horgászok számára.

A zsinór mérete 0,40 mm és 300 méter hosszú, amely elegendő ahhoz, hogy a horgászok hosszabb távolságból is sikeresen be tudják fogni a halakat. A zsinór magas szakítószilárdsággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a horgászok könnyedén képesek lesznek kifogni a nagyobb halakat is.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,40MM 300M kiválóan alkalmas minden típusú horgászatra, beleértve a pontyhorgászatot, a süllőhorgászatot és a csukahorgászatot is. A zsinór színe élénk UV-fluoreszkáló, ami segít a felhasználónak a zsinór könnyű követésében a vízben, és biztosítja, hogy a halak könnyebben felismerjék a csalit.

A CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,40MM 300M könnyű és rugalmas, ami azt jelenti, hogy a horgászok kényelmesen tudnak vele dolgozni, és könnyen kezelhetik a halakat a vízben. Az UV-reaktív anyagból készült zsinór nem csak a láthatóság javítása miatt fontos, hanem mert a halak is jól érzékelik a környezetüket UV-fény hatására, így a zsinór színe sokkal természetesebbnek hat, és növeli a halak bizalmát a csali iránt.

Összességében a CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,40MM 300M egy nagyszerű termék minden horgász számára. A zsinór erős és tartós, könnyen kezelhető, és segít a halak könnyebb felfedezésében a vízben. Ha egy kiváló minőségű zsinórra van szükséged, amely megfelel az igényeidnek, és segít a sikeres horgászatban, akkor a CARP EXPERT UV FLUO monofil zsinór 0,40MM 300M a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák