CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,20MM 300M monofil zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30114-020
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 300 m

1790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30114-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 300 m
Szín: Narancs
Szakítószilárdság: 5,40 kg
A 2010-es év egyik újdonsága a Carp Expert Fluo Orange zsinór. A speciálisan kezelt felületű, kiváló paraméterekkel rendelkező zsinór mind a bojlis, mind a fenekező horgászat során hatékonyan alkalmazható. Színe sötétben a fejlámpa fényénél is tökéletesen látszik, így fárasztáskor tisztában lehetünk a hal tartózkodási helyével és irányával. A zsinór anyaga kellően lágy, így a legbonyolultabb kötéseket is tökéletesen végre tudjuk hajtani vele. Szakítószilárdsága ugyanakkor kiemelkedően magas, ezért elég lehet a kisebb átmérő is, így finomíthatjuk szerelékünket. Bevonata védi a környezeti hatásoktól (UV) és hosszabb dobásokat eredményez.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,20MM 300M monofil zsinór a horgászok egyik kedvenc választása, és nem véletlenül! Ez a zsinór fantasztikus előnyökkel rendelkezik, amelyeket könnyen felismerhetsz, ha használod ezt a terméket.

Az egyik legnagyobb előnye a CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,20MM 300M monofil zsinórjának a színe. A narancssárga UV-fluoreszkáló szín nagyszerűen látható a vízben, így könnyedén követheted a horgászbotod mozgását. Ez különösen fontos, ha a víz árnyékos vagy homályos, vagy ha a halak nem érzékelik jól a horgászcuccokat.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,20MM 300M monofil zsinórjának másik előnye a strapabíróság. Ez a zsinór kiváló minőségű, és kifejezetten a nehéz horgászatokra tervezték. A 0,20 mm vastagságú zsinór 300 méter hosszú, ami azt jelenti, hogy elegendő zsinórt biztosít a hosszú távú horgászatokhoz.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,20MM 300M monofil zsinórjának egy másik előnye, hogy könnyen csomózható és kezelhető. A zsinór sima felülete és rugalmassága miatt könnyedén lehet vele dolgozni, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a csomók szakadásával vagy a zsinór elszakadásával kapcsolatban.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,20MM 300M monofil zsinórjának egy másik nagyszerű tulajdonsága az, hogy kiválóan alkalmas mindenféle halászmódszerhez. A zsinór univerzális, és könnyen alkalmazható horoghoz, csalihelyhez, etetőkosárhoz és még sok más horgászcucchoz.

Ha összefoglalnánk az előnyöket, a CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,20MM 300M monofil zsinórjának a következő tulajdonságai vannak:

- Fantasztikus narancssárga UV-fluoreszkáló szín a könnyű követéshez
- Strapabíró zsinór, amely kiváló minőségű és kifejezetten a nehéz horgászatokra tervezett
- Könnyen csomózható és kezelhető
- Univerzális lehetőség mindenféle halászmódszerhez

Végül, ha a méretre vonatkozó információkat szeretnéd megtudni, a CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,20MM 300M monofil zsinór 0,20 mm vastagságú és 300 méter hosszú. Ez elegendő zsinórt biztosít a hosszabb távú horgászatokhoz, és kiválóan alkalmas a nehéz horgászatokhoz.

Összességében a CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,20MM 300M monofil zsinór fantasztikus termék, amely kiváló minőségű és kifejezetten a nehéz horgászatokra tervezett. A narancssárga UV-fluoreszkáló színe, a könnyű kezelhetősége és a sokoldalúsága miatt a horgászok számára ideális választás. Ha megbízható zsinórra van szükséged, amely igazán kiemelkedő, akkor a CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,20MM 300M monofil zsinór a legjobb választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák