CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,25MM 1000M monofil zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30114-825
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 1000 m

4690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30114-825
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Fluo narancs
Szakítószilárdság: 8,90 kg
A 2010-es év egyik újdonsága a Carp Expert Fluo Orange zsinór. A speciálisan kezelt felületű, kiváló paraméterekkel rendelkező zsinór mind a bojlis, mind a fenekező horgászat során hatékonyan alkalmazható. Színe sötétben a fejlámpa fényénél is tökéletesen látszik, így fárasztáskor tisztában lehetünk a hal tartózkodási helyével és irányával. A zsinór anyaga kellően lágy, így a legbonyolultabb kötéseket is tökéletesen végre tudjuk hajtani vele. Szakítószilárdsága ugyanakkor kiemelkedően magas, ezért elég lehet a kisebb átmérő is, így finomíthatjuk szerelékünket. Bevonata védi a környezeti hatásoktól (UV) és hosszabb dobásokat eredményez.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,25MM 1000M monofil zsinór egy olyan horgászzsinór, amely kifejezetten a halak gyorsabb észlelésére és azok követésére lett kifejlesztve. Az UV fénynek köszönhetően, a zsinór narancsá változik, amely az alacsonyabb vízszintekben is könnyen észlelhetővé teszi a halakat. A zsinór vastagsága 0,25 mm, ami tökéletes a nagyobb halak horgászatához.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,25MM 1000M monofil zsinór előnyei közé tartozik a kiváló minőségű anyag, amelyből készült. Ez a zsinór erős és tartós, így nem kell aggódnod amiatt, hogy eltörik vagy elszakad a halak harcának közepén. A zsinór kiválóan alkalmas a horgászathoz mindenféle vizeken, így használhatod a tóban, a folyóban vagy a tengerparton is.

A zsinór hossza 1000 méter, ami lehetővé teszi, hogy egyetlen tekercsel több alkalommal is horgássz. A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,25MM 1000M monofil zsinór nagyszerű választás mind az amatőr, mind a szakmai horgászok számára, akik szeretik a kihívásokat és a nagy halakat.

Az UV fénynek köszönhetően a zsinór ragyogóan világít, és a halak könnyen felfedezhetik azt. A zsinór használata lehetővé teszi, hogy a horgászok hatékonyabban vadásszanak a halakra, és kevesebb időt töltsenek a vízben. A narancssárga szín azonban nem csak a halaknak teszi könnyebbé a felfedezést, hanem lehetővé teszi a horgászok számára is, hogy könnyebben kövessék a zsinórt a vízben.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,25MM 1000M monofil zsinór egyéb előnyei között említhető az is, hogy nagyon könnyen kezelhető. A zsinór nem csavarodik, így könnyen feltekerhető és tárolható. A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,25MM 1000M monofil zsinór egy olyan termék, amely a horgászok számára biztosítja a kiváló minőséget, a hatékonyságot és a tartósságot, amelyekre szükségük van a nagy halak sikeres elkapásához.

Összességében, ha egy olyan zsinórt keresel, amely kiváló minőségű, erős és tartós, akkor a CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,25MM 1000M monofil zsinór a legjobb választás. A zsinór használata lehetővé teszi, hogy hatékonyabban vadássz a halakra, és kevesebb időt tölts a vízben. A narancssárga színnek köszönhetően pedig biztos lehetsz abban, hogy a halak könnyen megtalálnak téged és a csalit az éjszakai és nappali horgászat során is.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák