CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,25MM 300M monofil zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30114-025
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 300 m

1790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30114-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 300 m
Szín: Narancs
Szakítószilárdság: 8,90 kg
A 2010-es év egyik újdonsága a Carp Expert Fluo Orange zsinór. A speciálisan kezelt felületű, kiváló paraméterekkel rendelkező zsinór mind a bojlis, mind a fenekező horgászat során hatékonyan alkalmazható. Színe sötétben a fejlámpa fényénél is tökéletesen látszik, így fárasztáskor tisztában lehetünk a hal tartózkodási helyével és irányával. A zsinór anyaga kellően lágy, így a legbonyolultabb kötéseket is tökéletesen végre tudjuk hajtani vele. Szakítószilárdsága ugyanakkor kiemelkedően magas, ezért elég lehet a kisebb átmérő is, így finomíthatjuk szerelékünket. Bevonata védi a környezeti hatásoktól (UV) és hosszabb dobásokat eredményez.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,25MM 300M monofil zsinór egy fantasztikus választás minden horgász számára, aki szeretne valami különlegeset használni a következő horgászkalandjához. Ez a zsinór nemcsak erős és tartós, hanem nagyon kényelmes és könnyű a használata is. Az UV-reaktív narancs szín pedig segít abban, hogy a zsinór mindig jól látható legyen a vízben.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,25MM 300M monofil zsinór egy nagyon rugalmas és erős zsinór, amely kiváló minőségű anyagokból készül. Ez a zsinór 0,25 mm vastagságú és 300 méter hosszú, ami azt jelenti, hogy elegendő hosszú ahhoz, hogy a legtávolabbi pontokra is elérjünk a vízben, ugyanakkor elég vastag ahhoz, hogy bírja a nagyobb halakat is.

Az UV-reaktív narancs szín nagyon hasznos lehet a horgászok számára, mert nagyon jól látható a vízben. Ez különösen akkor hasznos, ha a víz nagyon trükkös vagy sötét, és a halak nehezen észrevehetik a horgunkat. Az UV-reaktív narancs színnek köszönhetően a zsinór jól látható marad, és könnyen követhetjük a horgunk mozgását.

Az UV-reaktív narancs szín mellett a CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,25MM 300M monofil zsinór más előnyei is vannak. Ez a zsinór nagyon erős és tartós, így bármilyen nagy halat is fogjunk, biztosak lehetünk benne, hogy a zsinór nem fog elszakadni. Emellett nagyon sima és kényelmes a használata is, így könnyen csomózható és kihúzható a vízből.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,25MM 300M monofil zsinór egy fantasztikus választás minden horgász számára, aki szeretne valami különlegeset használni a következő horgászkalandjához. Az UV-reaktív narancs színnek köszönhetően a zsinór jól látható marad a vízben, így könnyen követhetjük a horgunk mozgását. Emellett nagyon erős és tartós, így nem kell aggódnunk az elszakadás miatt, és nagyon kényelmes a használata is. Ha igazán bemutatni akarod magad a következő horgászversenyen, akkor a CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,25MM 300M monofil zsinór a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák