CARP EXPERT UV FLUO NARANCS monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30114-830
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 1000 m

4690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30114-830
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Fluo narancs
Szakítószilárdság: 12,50 kg
A 2010-es év egyik újdonsága a Carp Expert Fluo Orange zsinór. A speciálisan kezelt felületű, kiváló paraméterekkel rendelkező zsinór mind a bojlis, mind a fenekező horgászat során hatékonyan alkalmazható. Színe sötétben a fejlámpa fényénél is tökéletesen látszik, így fárasztáskor tisztában lehetünk a hal tartózkodási helyével és irányával. A zsinór anyaga kellően lágy, így a legbonyolultabb kötéseket is tökéletesen végre tudjuk hajtani vele. Szakítószilárdsága ugyanakkor kiemelkedően magas, ezért elég lehet a kisebb átmérő is, így finomíthatjuk szerelékünket. Bevonata védi a környezeti hatásoktól (UV) és hosszabb dobásokat eredményez.

Ha horgász vagy, akkor biztosan tudod, hogy a megfelelő felszerelés kulcsfontosságú a sikeres halászathoz. A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS a legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnék javítani a halászati ​​eredményeiket. Ez a zsinór különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek növelik az esélyeit a nagyobb halak megfogására.

Az első dolog, ami feltűnik a CARP EXPERT UV FLUO NARANCS monofil zsinórban, az a színe. A neon narancssárga szín nagyon jól látható a vízben, még rossz látási viszonyok között is. A zsinór UV fény hatására még inkább felerősödik, így még jobban kitűnik a vízben. Ez lehetővé teszi, hogy a horgász könnyen kövesse a zsinór mozgását, és észrevegye, ha valami megtörténik a horoggal.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS monofil zsinór nagyon erős és tartós. A 0,30 mm vastagságú zsinór 1000 méter hosszú, ami elegendő a hosszú távú horgászathoz. A zsinór anyaga nagyon ellenálló a sérülésekhez, így nem kell aggódnod az esetleges szakadások miatt. Emellett a zsinór nagyon könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön, így nincs szükség extra erőfeszítésekre a dobás során.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS monofil zsinór ideális a nagyobb halak megfogásához. A zsinór képes ellenállni a nagyobb terheléseknek, így ha valami nagyobb akad a horogra, akkor sem kell aggódnod a zsinór szakadása miatt. A zsinór nagyon jól működik mindenféle horoghoz és csalihöz, így biztos lehetsz benne, hogy minden alkalommal megbízhatóan fogd meg a halat.

Összefoglalva, a CARP EXPERT UV FLUO NARANCS monofil zsinór 0,30MM 1000M FÉMDOBOZOS a legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnék javítani a halászati ​​eredményeiket. Az erős, tartós és könnyen látható zsinór biztosítja, hogy minden horgászat sikeres legyen. Ha szeretnél nagyobb halakat megfogni, akkor ne habozz, válassz a CARP EXPERT UV FLUO NARANCS monofil zsinórt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.13

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák