CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,30MM 300M monofil zsinór

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30114-030
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 300 m

1990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30114-030
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 300 m
Szín: Narancs
Szakítószilárdság: 12,50 kg
A 2010-es év egyik újdonsága a Carp Expert Fluo Orange zsinór. A speciálisan kezelt felületű, kiváló paraméterekkel rendelkező zsinór mind a bojlis, mind a fenekező horgászat során hatékonyan alkalmazható. Színe sötétben a fejlámpa fényénél is tökéletesen látszik, így fárasztáskor tisztában lehetünk a hal tartózkodási helyével és irányával. A zsinór anyaga kellően lágy, így a legbonyolultabb kötéseket is tökéletesen végre tudjuk hajtani vele. Szakítószilárdsága ugyanakkor kiemelkedően magas, ezért elég lehet a kisebb átmérő is, így finomíthatjuk szerelékünket. Bevonata védi a környezeti hatásoktól (UV) és hosszabb dobásokat eredményez.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,30MM 300M monofil zsinór egy fantasztikus termék, amely az igényes horgászok számára készült. A zsinór hossza 300 méter, ami elegendő ahhoz, hogy hosszabb távolságokon is könnyedén horgásszunk, miközben a 0,30 mm vastagságú zsinór erős és strapabíró, ami garantálja, hogy a zsinór nem szakad el a halak harc közbeni rángatásai során.

Az egyik legfontosabb előnye a CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,30MM 300M monofil zsinór az, hogy a zsinór fluorocarbon anyagból készült, ami azt jelenti, hogy a zsinór láthatatlan a vízben, így a halak nem veszik észre, ha a zsinórunk az úszó közelében van. A zsinór narancssárga színe azonban a víz felett jól látható, így könnyen figyelemmel kísérhetjük, hogy hol tart az úszó, és hogy a halak észreveszik-e a csalit.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,30MM 300M monofil zsinór további előnye, hogy UV-sugaraknak ellenálló, így a zsinór hosszabb ideig bírja a napsütést, és nem bomlik el, mint más zsinórok. Emellett a zsinór kiváló minőségű, és hosszú élettartamú, ami azt jelenti, hogy hosszabb távon is használhatjuk.

A zsinór használata rendkívül egyszerű, és mindenféle horgászfelszereléssel kompatibilis. Az erős és strapabíró zsinór könnyedén átvihető a horgászboton, és a csalit is könnyen fel lehet kötni rá. Az erős zsinór garantálja, hogy a halak nem tudnak elszabadulni, ha rájuk feszülünk.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,30MM 300M monofil zsinór a horgászok számára készült, és garantálja, hogy a horgászatunk sikeres lesz. A zsinór kiváló minőségű, tartós és megbízható, így mindenki számára ajánlott, aki értékeli a minőséget és a megbízhatóságot.

Összességében a CARP EXPERT UV FLUO NARANCS 0,30MM 300M monofil zsinór egy fantasztikus termék, amely kiváló minőséget és tartósságot kínál a horgászok számára. A zsinór mérete is ideális, hogy hosszabb távolságokon is könnyedén horgásszunk, és a láthatatlansága a vízben garantálja, hogy a halak nem veszik észre a zsinórunkat. Mindenkinek ajánlom, aki értékeli a minőséget és a megbízhatóságot a horgászfelszerelések terén.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák