CARP EXPERT UV FLUO NARANCS monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉM DOBOZOS

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30114-840
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,40
Zsinór hossza: 1000 m

5390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30114-840
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Fluo narancs
Szakítószilárdság: 18,70 kg
A 2010-es év egyik újdonsága a Carp Expert Fluo Orange zsinór. A speciálisan kezelt felületű, kiváló paraméterekkel rendelkező zsinór mind a bojlis, mind a fenekező horgászat során hatékonyan alkalmazható. Színe sötétben a fejlámpa fényénél is tökéletesen látszik, így fárasztáskor tisztában lehetünk a hal tartózkodási helyével és irányával. A zsinór anyaga kellően lágy, így a legbonyolultabb kötéseket is tökéletesen végre tudjuk hajtani vele. Szakítószilárdsága ugyanakkor kiemelkedően magas, ezért elég lehet a kisebb átmérő is, így finomíthatjuk szerelékünket. Bevonata védi a környezeti hatásoktól (UV) és hosszabb dobásokat eredményez.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉM DOBOZOS a horgászok által keresett minőségi és megbízható termék, amely a legjobb eredmények eléréséhez nyújt segítséget. Ez a zsinór kifejezetten a különféle pontyhorgászati technikákhoz lett kialakítva, így ideális azoknak, akik szeretnének nagy halakat fogására koncentrálni.

A zsinór UV-fluoreszkáló narancssárga színének köszönhetően könnyen követhető a vízben, és az éjszakai horgászatok során is nagyszerűen használható. A zsinór magas teherbírása és kopásállósága miatt kiválóan alkalmas nagyobb halak fogására.

A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS monofil zsinór 0,40MM vastagságú, így megbízhatóan tartja a nagyobb terhelést is. A 1000 méteres tekercsben található zsinór elegendő mennyiségű zsinórt biztosít a horgászoknak, hogy szabadon kísérletezzenek különféle technikákkal és módszerekkel a vízben.

Ez a zsinór kiválóan alkalmas a feeder horgászatra, ahol a nagy távolságok elérése kulcsfontosságú, és a pontyhorgászatra, ahol a nagyobb halakat kell megfogni. A CARP EXPERT UV FLUO NARANCS monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem fog csalódást okozni.

A termék méretei 0,40 mm vastagságú, és 1000 méter hosszú. A zsinór fém dobozban van csomagolva, ami megvédi a zsinórt a károsodástól a szállítás során, és megakadályozza, hogy összegabalyodjon. A fém doboz továbbá hosszabb élettartamot biztosít a zsinórnak, mert megvédi a külső környezeti hatásoktól, például a nedvességtől és a porral szemben.

Összefoglalva, a CARP EXPERT UV FLUO NARANCS monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉM DOBOZOS a horgászok számára valódi előnyöket tartalmaz, és ideális választás minden olyan horgásznak, aki szeretne megbízható és tartós zsinórt használni, hogy nagyobb halakat fogjon. A zsinór magas minőségi színvonalának köszönhetően, a CARP EXPERT UV FLUO NARANCS monofil zsinór 0,40MM 1000M FÉM DOBOZOS egy valódi értéket képvisel minden olyan horgász számára, aki szeretné bővíteni a pontyhorgászati technikáit.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák