CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 150M 0.20

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30040-120
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,2
Zsinór hossza: 150 m

520 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az EnergoTeam saját fejlesztésű zsinórja, mely speciális kopolimer anyagból készül, jól bírja a kötéseket, csomókat. Kitűnő választás lehet folyóvízi, tavi, vagy csatornán, holtágon történő horgászathoz is.
Cikkszám: 30040-120
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 150 m
Szín: Füst
Szakítószilárdság: 3,90 kg

Az EnergoTeam céltudatos feeder horgászok számára fejlesztette ki a Carp Hunter feeder sorozatot. Nyúlása optimális beállítású, nem túl magas, ezért a megakasztott hallal mindvégig érezzük a kontaktust. Speciális kopolimer anyagból készül, jól bírja a kötéseket, csomókat. Kitűnő választás lehet folyóvízi, tavi, vagy csatornán, holtágon történő horgászathoz is.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 150M 0.20 egy olyan kiváló minőségű horgászzsinór, amely kifejezetten a kapitális pontyok fogásához készült. A zsinór hossza 150 méter, vastagsága pedig 0,20 mm, így biztosítva a megfelelő tartást és stabilitást a horgászat során.

A CARP HUNTER FEEDER zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és ellenálló. A zsinór kiválóan alkalmas a feeder horgászatra, hiszen a különleges bevonatnak köszönhetően nagyon könnyen csúszik a boton, csökkentve a felcsavarodás és a csomók kialakulásának lehetőségét.

A CARP HUNTER FEEDER zsinór kiválóan használható különböző terepen és körülmények között, hiszen a nagy teherbírása és kopásállósága miatt bármilyen helyzetben megállja a helyét. A zsinór nagyon jól bírja a terhelést, így akár nagyobb pontyok is könnyedén megfoghatóak vele.

A CARP HUNTER FEEDER zsinór a horgászok körében nagyon népszerű, hiszen rendkívül megbízható és könnyen használható. A zsinór kiváló ár-érték arányt kínál, így mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára ajánlott választás.

A CARP HUNTER FEEDER zsinór méretei ideálisak a feeder horgászathoz, így könnyen használhatók a legtöbb boton. A zsinór vastagsága 0,20 mm, ami megfelelően vastag ahhoz, hogy a nagyobb pontyokat is megfogjuk, ugyanakkor elég vékony ahhoz, hogy könnyen csússzon a boton.

Összességében a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 150M 0.20 egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely kifejezetten a kapitális pontyok fogásához készült. A zsinór nagyon tartós és ellenálló, így bármilyen körülmények között megállja a helyét. A zsinór könnyen használható, így mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára ajánlott választás. Ha a legjobbat akarod a feeder horgászathoz, akkor a CARP HUNTER FEEDER zsinór az ideális választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák