CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 150M 0.22

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30040-122
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 150 m

540 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az EnergoTeam saját fejlesztésű zsinórja, mely speciális kopolimer anyagból készül, jól bírja a kötéseket, csomókat. Kitűnő választás lehet folyóvízi, tavi, vagy csatornán, holtágon történő horgászathoz is.
Cikkszám: 30040-122
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 150 m
Szín: Füst
Szakítószilárdság: 5,20 kg

Az EnergoTeam céltudatos feeder horgászok számára fejlesztette ki a Carp Hunter feeder sorozatot. Nyúlása optimális beállítású, nem túl magas, ezért a megakasztott hallal mindvégig érezzük a kontaktust. Speciális kopolimer anyagból készül, jól bírja a kötéseket, csomókat. Kitűnő választás lehet folyóvízi, tavi, vagy csatornán, holtágon történő horgászathoz is.

A CARP HUNTER márkájú 'CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 150M 0.22' egy igazán magas minőségű és megbízható zsinór, amely a horgászok számára kiváló választás lehet. Ez a termék tökéletes választás a feeder horgászat kedvelőinek, és biztosítja a kiváló minőségű horgászélményt, amelyet minden horgász szeretne.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 150M 0.22 egy erős zsinór, amely kiváló minőségű anyagokból készül. Ez a zsinór nem csak rendkívül tartós, de rendkívül erős is, így biztosítva a horgászoknak a maximális biztonságot és megbízhatóságot. A zsinór vastagsága 0.22 mm, a hossza pedig 150 méter, így elegendő zsinór áll rendelkezésre egy üzemeltetési időszakhoz.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 150M 0.22 rendkívül érzékeny és könnyen irányítható, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan és hatékonyan dolgozzanak. A vízben található halak mozgását és viselkedését pontosan érzékelhető, így a horgászok könnyen eldönthetik, hogy mikor és hogyan érdemes bekapcsolni a csalit.

Az CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 150M 0.22 könnyen csomózódik, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór összekapcsolásának nehézségei miatt. A zsinór sima és megbízható, így nem kell aggódni a tönkremenetel miatt. A zsinór színe meglehetősen sötét, így könnyen elrejthető az állatok számára.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 150M 0.22 egy olyan termék, amely kiválóan alkalmas a feeder horgászat szerelmeseinek. A termék megvásárlása előtt ajánlott figyelembe venni a termék méretét, amely 0.22 mm, és a hosszát, amely 150 méter.

Az CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 150M 0.22 rendkívül megbízható és tartós, és biztosítja a horgászoknak a kiváló minőségű horgászélményt, amelyet minden horgász szeretne. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, és rendkívül érzékeny és könnyen irányítható. A zsinór könnyen csomózódik, sima és megbízható, és színe meglehetősen sötét, így könnyen elrejthető az állatok számára. Ha keres egy megbízható és tartós zsinórt a feeder horgászathoz, akkor az CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 150M 0.22 egy kiváló választás lehet.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák