CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 150M 0.25

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30040-125
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 150 m

560 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az EnergoTeam saját fejlesztésű zsinórja, mely speciális kopolimer anyagból készül, jól bírja a kötéseket, csomókat. Kitűnő választás lehet folyóvízi, tavi, vagy csatornán, holtágon történő horgászathoz is.
Cikkszám: 30040-125
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 150 m
Szín: Füst
Szakítószilárdság: 8,30 kg

Az EnergoTeam céltudatos feeder horgászok számára fejlesztette ki a Carp Hunter feeder sorozatot. Nyúlása optimális beállítású, nem túl magas, ezért a megakasztott hallal mindvégig érezzük a kontaktust. Speciális kopolimer anyagból készül, jól bírja a kötéseket, csomókat. Kitűnő választás lehet folyóvízi, tavi, vagy csatornán, holtágon történő horgászathoz is.

A CARP HUNTER márkájú 'CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 150M 0.25' termék egy igazi kincs a horgászok számára. A 150 méter hosszú és 0.25 mm vastag zsinór ideális választás a feeder horgászat kedvelőinek, akik szeretnék elérni a maximális hatékonyságot a horgászat során.

Az első és legfontosabb előny a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinórban, hogy rendkívül erős és tartós. A zsinór anyaga kiváló minőségű, ami biztosítja a magas szakítószilárdságot, így akár a legnagyobb halakat is biztonsággal lehet vele kifogni. A gyártás során alkalmazott speciális technológia biztosítja, hogy a zsinór ne szakadjon el a hal kemény ellenállása vagy a horog hegyének megakadása miatt.

Ezenkívül a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór rendkívül rugalmas és könnyű használni. A zsinór könnyedén csúszik a horogra, így a horgászat során gyorsabb és egyszerűbb a halak elkapása. Az alacsony súly és a rugalmas szerkezet pedig lehetővé teszi, hogy a zsinór könnyedén alkalmazkodjon a hal mozgásához, így a horgászat során nagyobb az esélye a halak elkapásának.

Az CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór további előnyei közé tartozik, hogy rendkívül ellenálló a kopásnak és az UV sugárzásnak. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll a víznek, a napnak és a vegyi anyagoknak is. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszú ideig megőrzi a tartósságát és a színét, így a horgászok több éven át élvezhetik a magas minőséget.

Az CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór méretei is nagyon fontosak a horgászok számára. A 150 méter hosszú zsinór ideális hosszúság, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságra dobják ki a csalit. A 0.25 mm vastagság pedig ideális azoknak a horgászoknak, akik szeretnék elérni a maximális hatékonyságot a horgászat során.

Összességében, a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 150M 0.25 egy kiváló minőségű termék, amely ideális választás a feeder horgászat kedvelőinek. A zsinór rendkívül erős, tartós, rugalmas és könnyen használható. Emellett ellenáll a kopásnak és az UV sugárzásnak, így hosszú ideig megőrzi a tartósságát és a színét. A 150 méter hosszúság és a 0.25 mm vastagság pedig ideális méret a maximális hatékonyság eléréséhez a horgászat során. Ha szeretnéd, hogy horgászatod még eredményesebb és élvezetesebb legyen, akkor mindenképpen ajánljuk ezt a fantasztikus zsinórt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák