CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.16MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30040-616
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 600 m

1190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30040-616
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 600 m
Szín: füst
Szakítószilárdság: 3,20 kg
Az Energo Team-től megszokott, kiváló minőségű pontyozó monofil zsinór. A monofil zsinóroknál fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Mivel a vizek sóderos, homokos, iszapos alja rendkívüli módon próbára teszi a zsinórunkat. A Carp Hunter zsinór professzionális kopolimerből készül, amely jól bírja a kötéseket, csomókat, kicsi az emlékező képessége és magas szakítószilárdsággal rendelkezik. Ezek a tulajdonságok teszik kiváló feeder zsinórrá.

A CARP HUNTER márkájú 'CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.16MM' egy kiváló minőségű és megbízható zsinór, amely kifejezetten a horgászat szerelmeseinek lett tervezve. A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór nagyon sok előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok nagyon értékelni fognak.

Első és legfontosabb előnye a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór ellenálló képessége. Ez a zsinór nagy teherbírással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy még a nagyobb halak is könnyedén kihúzhatóak vele a vízből. Emellett, a zsinór is rendkívül kopásálló és tartós, így hosszú időn át használható anélkül, hogy elveszítené az eredeti minőségét.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór további előnye az alacsony nyúlása. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem nyúlik olyan könnyen, mint más zsinórok, amelyek azonos méretűek és teherbírással rendelkeznek. Ez nagyon fontos, mert a horgászoknak a zsinór nyúlása nélkül kell dolgozniuk, hogy hatékonyan tudják elkapni a halakat.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór mérete is nagyon fontos azok számára, akik szeretik a horgászatot. Ez a zsinór 600 méter hosszú és 0,16 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy elegendő zsinór van a horgászoknak ahhoz, hogy a horgászat során bármilyen helyzetben biztonságban érezzék magukat. A zsinór mérete ideális azoknak a horgászoknak, akik szeretnek nagyobb halakat fogni és gyakran vesznek részt versenyeken.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór nemcsak azért kiváló választás, mert magas minőségű és nagyon tartós, hanem azért is, mert rendkívül könnyű használni. Az erős és tartós zsinór könnyedén használható a horgászat során, és nem fog összegabalyodni, ami sok időt takarít meg azoknak a horgászoknak, akiknek gyorsan kell cselekedniük.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór egy rendkívül értékes és megbízható termék, amely garantálja a horgászok számára a sikeres és eredményes horgászatot. Ha szereted a horgászatot és szeretnél egy megbízható és tartós zsinórt, akkor a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór a legjobb választás a számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák