CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.20MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30040-620
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,2
Zsinór hossza: 600 m

1290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Energo Team-től megszokott, kiváló minőségű pontyozó monofil zsinór. A monofil zsinóroknál nagyon fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. A vizek sóderos, homokos, iszapos alja rendkívüli módon próbára teszi a zsinórunkat. A Carp Hunter zsinór professzionális kopolimerből készül amely jól bírja a kötéseket, csomókat, kicsi az emlékező képessége és magas szakító szilárdsággal rendelkezik. Ezek a tulajdonságok teszik kiváló feeder zsinórrá.
Cikkszám: 30040-620
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 600 m
Szín: füst
Szakítószilárdság: 5,20 kg

Az Energo Team-től megszokott, kiváló minőségű pontyozó monofil zsinór. A monofil zsinóroknál fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Mivel a vizek sóderos, homokos, iszapos alja rendkívüli módon próbára teszi a zsinórunkat. A Carp Hunter zsinór professzionális kopolimerből készül, amely jól bírja a kötéseket, csomókat, kicsi az emlékező képessége és magas szakítószilárdsággal rendelkezik. Ezek a tulajdonságok teszik kiváló feeder zsinórrá.

A horgászat egy olyan sport, amelynek számos szépsége van. A természetben eltöltött idő, a csend, a nyugalom és az izgalom mind olyan dolgok, amelyek miatt a horgászok szeretik ezt a hobbit. Azonban egy jól megválasztott felszerelés nélkül a horgászat nem csak frusztráló lehet, de veszélyes is lehet a halakra és a környezetre nézve. Ezért fontos, hogy a horgászok olyan minőségi felszereléseket használjanak, amelyek nem csak segítenek elérni a halakat, hanem biztonságosak is.

A CARP HUNTER márkájú 'CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.20MM' egy olyan termék, amely segít a horgászoknak sikeresen elérni a halakat. Ez a zsinór kifejezetten a feeder horgászok számára készült, és kiváló minőségű anyagból készül. A zsinór hossza 600 méter, ami azt jelenti, hogy ezzel a zsinórral hosszabb távolságokat is könnyedén le lehet fedezni.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.20MM nagyon erős és tartós, így nagyobb halakat is könnyedén lehet vele kifogni. A zsinór anyaga magas minőségű, ami azt jelenti, hogy nem fog könnyen elszakadni vagy megsérülni. Ez különösen fontos, ha olyan halakat próbálsz kifogni, amelyek erősek és makacsak.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.20MM kiválóan alkalmas a feeder horgászok számára, mivel nagyon könnyen vezethető. A zsinór nagyon sima, így a horgászok könnyedén tudják vezetni a csalit, és a halak is könnyebben be tudnak kapni. A zsinór színe áttetsző, így nagyon jól látható a vízben. Ez különösen hasznos lehet, ha a horgászok nagyobb távolságokon próbálnak halakat kifogni.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.20MM nagyon könnyű, így a horgászok nem fognak fáradni a hosszabb horgászatok során sem. A zsinór hossza 600 méter, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azzal kapcsolatban, hogy elfogy a zsinór. Ez különösen fontos, ha a horgászok nagyobb távolságokon próbálnak halakat kifogni.

Összességében a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.20MM egy kiváló minőségű termék, amely segít a horgászoknak sikeresen elérni a halakat. A zsinór nagyon erős és tartós, kiválóan vezethető, és nagyon könnyű. A zsinór hossza 600 méter, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azzal kapcsolatban, hogy elfogy a zsinór. Ha a horgászok olyan minőségi felszereléseket keresnek, amelyek segítenek elérni a halakat, akkor a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.20MM a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák