CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.22MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30040-622
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 600 m

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Energo Team-től megszokott, kiváló minőségű pontyozó monofil zsinór. A monofil zsinóroknál nagyon fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. A vizek sóderos, homokos, iszapos alja rendkívüli módon próbára teszi a zsinórunkat. A Carp Hunter zsinór professzionális kopolimerből készül amely jól bírja a kötéseket, csomókat, kicsi az emlékező képessége és magas szakító szilárdsággal rendelkezik. Ezek a tulajdonságok teszik kiváló feeder zsinórrá.
Cikkszám: 30040-622
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 600 m
Szín: füst
Szakítószilárdság: 6,80 kg

Az Energo Team-től megszokott, kiváló minőségű pontyozó monofil zsinór. A monofil zsinóroknál fontos szempont a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Mivel a vizek sóderos, homokos, iszapos alja rendkívüli módon próbára teszi a zsinórunkat. A Carp Hunter zsinór professzionális kopolimerből készül, amely jól bírja a kötéseket, csomókat, kicsi az emlékező képessége és magas szakítószilárdsággal rendelkezik. Ezek a tulajdonságok teszik kiváló feeder zsinórrá.

A CARP HUNTER márka horgászcikkei között kedvencem a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.22MM. Egy fantasztikus zsinór, amelyet minden horgásznak ajánlok, aki szereti a feeder horgászatot. Az 0.22 mm vastagságú zsinór nagyon erős és tartós, ami azt jelenti, hogy bármilyen nagy halat kifoghatunk vele, és nem kell aggódnunk a szakadás miatt.

A zsinór 600 méter hosszúságú, ami elegendő ahhoz, hogy több horgászatot is végezhessünk anélkül, hogy új zsinórra lenne szükségünk. A csomagolás nagyon praktikus, és könnyen kezelhető, így könnyen tárolhatjuk a zsinórt, és mindig kéznél lesz, amikor szükségünk van rá.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór kiváló minőségű, és nagyon könnyen kezelhető. A zsinór sima felülete miatt nagyon könnyen csúszik a gyűrűkön, ami azt jelenti, hogy a csalit nagyon könnyen lehet dobni. A zsinór nagyon jól működik mindenféle feeder botnál, és nagyon stabilan tartja a csalit a horgon.

A CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór kiváló választás a horgászok számára, akik szeretik a feeder horgászatot. A zsinór nagyon erős és tartós, és nagyon könnyen kezelhető. A 600 méteres hosszúság miatt elegendő ahhoz, hogy több horgászatot is végezhessünk, és mindig kéznél legyen. A zsinór sima felülete miatt nagyon könnyen csúszik a gyűrűkön, és nagyon stabilan tartja a csalit a horgon.

Összefoglalva, a CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór 600M 0.22MM az egyik legjobb választás a feeder horgászat szerelmeseinek. Nagyon erős, tartós és könnyen kezelhető, és mindenféle feeder botnál nagyon jól működik. Ha szereted a feeder horgászatot, akkor ez a zsinór minden bizonnyal megfelel az igényeidnek.

Méretek:
- vastagság: 0,22 mm
- hossz: 600 méter

SEO szempontok:
- CARP HUNTER FEEDER monofil zsinór
- feeder horgászat
- erős zsinór
- tartós zsinór
- könnyen kezelhető zsinór
- 600 méter hosszú zsinór
- 0,22 mm vastag zsinór
- sima felületű zsinór
- stabil tartás a horgon
- praktikus csomagolás

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák