CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.22MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30042-622
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 600 m

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Energo Team Carp Hunter pontyozó zsinórja máris óriási népszerűségnek örvend.
Cikkszám: 30042-622
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 600 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 6,80 kg

Az Energo Team Carp Hunter pontyozó zsinórja máris óriási népszerűségnek örvend. A fluosárga színű, lágy monofil zsinór különleges felületkezelésének köszönhetően kiváló minőségű erős, kopásálló zsinór. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe, különösen éjszaka, lehetővé teszi a végszerelék helyzetének megállapítását és a megakasztott hal mozgásának követését. Óriás tekercses dobon kerül forgalomba, a 600 m elegendő akár egy hosszú szezonra is.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.22MM egy olyan kiváló minőségű zsinór, amely kifejezetten a horgászok igényeire lett tervezve. Azoknak, akik szeretik az extrém kihívásokat és a nagy halakat, ez a zsinór tökéletes választás lesz.

A zsinór hossza 600 méter, ami azt jelenti, hogy hosszú ideig használhatod, mielőtt újra kellene cserélned. A vastagsága 0,22 mm, ami elegendő szilárdságot biztosít a nagyobb halak kifogásához. A fluorocarbon anyagból készült zsinór nagyon erős és ellenáll a kopásnak, így hosszú távon használható.

Az egyik legfontosabb előnye a zsinónak, hogy nagyon könnyen látható, még a víz alatt is. A neon színű zsinór nagyon jól kiemelkedik a vízből, ami megkönnyíti a horgászatot, és lehetővé teszi, hogy pontosan kövesd a halat, amikor elkapja a csalit.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.22MM nagyon rugalmas, ami azt jelenti, hogy nagyon jól alkalmazkodik a halak mozgásához. Ez lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen megfogják a halat, még akkor is, ha az nagyon erős és mozgékony.

A zsinór könnyen csomózható, így nem kell aggódnod azért, hogy a halak elszabadulnak. Az erős és tartós zsinór nagyon jól bírja a terhelést, így nem kell aggódnod azért, hogy eltörik vagy elszakad.

Összességében a CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.22MM egy kiváló minőségű termék, amely megfelel a horgászok minden igényének. Könnyen látható, nagyon erős és tartós, és könnyen alkalmazkodik a halak mozgásához. Ha szeretnél nagy halakat fogni, ez a zsinór a tökéletes választás lesz!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák