CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.25MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30042-625
Gyártó: CARP HUNTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 600 m

1490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
  Az Energo Team Carp Hunter pontyozó zsinórja máris óriási népszerűségnek örvend.
Cikkszám: 30042-625
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 600 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 8,30 kg

 

Az Energo Team Carp Hunter pontyozó zsinórja máris óriási népszerűségnek örvend. A fluosárga színű, lágy monofil zsinór különleges felületkezelésének köszönhetően kiváló minőségű erős, kopásálló zsinór. Simán pereg le az orsó dobjáról, garantáltan nagy távolságba juttatva a végszereléket. Színe, különösen éjszaka, lehetővé teszi a végszerelék helyzetének megállapítását és a megakasztott hal mozgásának követését. Óriás tekercses dobon kerül forgalomba, a 600 m elegendő akár egy hosszú szezonra is.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.25MM egy olyan termék, amely horgászok számára készült és számos előnnyel rendelkezik. A zsinór hossza 600 méter, ami ideális a hosszú távú horgászathoz. Az átmérője 0,25 mm, ami megfelelő vastagságú, hogy a zsinór ne szakadjon el, de elég vékony ahhoz, hogy ne legyen túl feltűnő a vízben.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.25MM nagyon erős és tartós, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a zsinór törése miatt. A zsinór fluorocarbon anyagból készül, amely rendkívül ellenálló és tartós. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem kopik el olyan gyorsan, mint más típusú zsinórok, és hosszabb ideig tartóssá teszi a horgászatot.

A zsinór fluorocarbon anyaga azt is jelenti, hogy a zsinór nem lesz túl látható a vízben, ami segít abban, hogy a halak ne féljenek meg a zsinórtól. Ezáltal sikeresebb lehet a horgászat és a halak nagyobb eséllyel kapnak be.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.25MM könnyen csomózható, ami nagyon fontos a horgászok számára. A zsinór sima felülete lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan csomózhassuk össze, így nem kell sok időt tölteni a csomózásra.

A zsinór hossza 600 méter, ami azt jelenti, hogy sokáig használható lesz. Ez a hosszú zsinór ideális a hosszú távú horgászathoz, és lehetővé teszi, hogy sok helyen horgásszunk anélkül, hogy aggódni kellene a zsinór hosszával kapcsolatban.

A CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.25MM egy nagyon jó minőségű zsinór, amelynek számos előnye van. Erős, tartós, nem túl látható a vízben, könnyen csomózható és hosszú ideig használható. Ha egy jó minőségű zsinórra van szükséged, amely megfelel a horgászatod igényeinek, akkor érdemes kipróbálni a CARP HUNTER FLUO monofil zsinór 600M 0.25MM-t.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák